Fotókkal: Kiderült, melyik luxusingatlanban tölti házi őrizetét Schadl György

Különös dolgokat mondott a szomszéd.

Megírtuk, hogy börtönből házi őrizetbe került Schadl György, a végrehajtói maffia perének elsőrendű vádlottja, akit majdnem két éve fogtak el a rendőrök, amikor feleségével diplomata útlevéllel a kezében Dubajba próbált utazni. A Blikk most kiderítette, melyik budai luxusvillába vonult vissza Schadl. Azt írták, a végrehajtói maffia fejét jelenleg

több kamera figyeli, mint a börtönben.

Schadl György luxusvillája a budai hegyvidék előkelő részén található, természetesen ez az utca legszebb háza. Mint írták, az ingatlan egy szabályos erődítmény, amely két és fél méteres, 25 méter hosszú kőkerítéssel, magas sövénnyel, biztonsági kamerák garmadájával van felszerelve. Az ingatlan alapterülete alsó hangon is 200 négyzetméter, amely egy óriási terasszal is rendelkezik és rengeteg különleges növény is ékesíti.

„Aki itt lakik, annak

nem kellett megnéznie az árcédulákat amikor berendezte a villát”

– jegyezték meg, hozzátéve, a ház ablakait lesötétítették, a csengőt kikötötték.

Azt is írták, hogy a kertben lehajtott fejjel járkálnak az emberek, hogy minél kisebb legyen a feltűnés. Arról számoltak be, hogy látogatásuk során láthatták magát Schadlt is, amint éppen kihordja a szemetet. A bíróság csütörtöki döntése után Schadl bűnügyi felügyelet alá került, jelenleg jeladóval a lábán tölti házi őrizetét, otthonát csak a rendőrség engedélyével hagyhatja el, akik naponta legalább ötször ellenőrzik, betartja-e a szabályokat.

„Csendes, rendes szomszéd a Gyuri, e tekintetben nem mondhatok rá rosszat, a portája előtt is rendet tartott”

– mondta a lapnak „Gyuri” szomszédja, Károly.

„Sokszor láttam, mielőtt még perbe fogták, hogy a teraszon egy szál alsónadrágban sétálva telefonálgat, de inkább tudni sem akarom mikről beszélt.

Jómódban éltek, feltűnően jól,

olyan autók mozogtak itt, amit csak a luxushotelek előtt lehet látni. Hogy ártatlan-e? Ezt a bíróságnak kell eldöntenie”

– tette hozzá.

A Schadl György luxusvillájáról készült fotók >>ITT<< tekinthetők meg.

Valódi Hírek