Hurrikánként söpört végig az interneten a Szijjártót lebuktató kínos lesifotó – előkerült a bizonyíték

Ezzel mindenkit meglepett.

Egy Szijjártó Péterről készült különös fotó söpört végig az interneten. A felvétel alapján a külügyminiszter ismét bizonyságot tett arról, hogy az általa hangoztatottak nem mindig felelnek meg a valóságnak.

„Helipetya ustokosunk belefáradt a keleti nyitásba….

és a Kartner Strassen keresi a magyarság jövőjét… min. három testőrrel… Gondolom, előtte azért Lázár őméltóságossal is egyeztetett, hogy merre található a prémium zóna..”

– olvasható a „Klubrádio” csoport Facebook-oldalon közzétett bejegyzésben, amelyhez az alábbi fotót mellékelték:

Mint arról rendre beszámolunk, Szijjártó Péter az utóbbi időben meglehetősen sokszor vette kelet felé az irányt. Kazahsztánban például arról magyarázott, hogy a Türk Államok Szervezete (TÁSZ) „hidat képez Kelet és Nyugat között, és Magyarország készen áll ennek az európai pillérévé válni, ugyanis a világ ismételt blokkosodása helyett együttműködésre van szükség”.

Azt is kifejtette, hogy meglátása szerint a magyarok és a kazahok rokon népek, majd rögzítette: 250 kazah diák tanulhat hazánkban a magyar állam költségén.

De a tárcavezető Orbán Viktor kínos pekingi útján is részt vett, amikor az egész magyar delegáció hajlongott az Ukrajna ellen háborút indító Vlagyimir Putyin orosz elnök előtt. A fotó alapján arra lehet következtetni, hogy talán Szijjártónak is egy kicsit már elege lett a „keleti nyitásból”, azért is mehetett Bécsbe vásárolgatni.

(nyugat.hu nyomán)

Valódi Hírek