Bravúrosan visszaszólt a nemzeti park vezetője a „keresztényüldözés”-ről hadováló Menczer Tamásnak

Visszaszólt.

Amint arról mi is beszámoltunk, Menczer Tamás államtitkár, a térség fideszes országgyűlési képviselője, a Nagy-Szénás hegyre tervezett kereszt miatt annyira összekapott a Duna-Ipoly Nemzeti Park igazgatójával, hogy modern kori keresztényüldözésről hadovált egy videóban.

Füri András nem hagyta szó nélkül a személyét ért támadást, pénteken visszaszólt a nemzeti park Facebook-oldalán az államtitkárnak.

A bejegyzést teljes egészében itt olvashatjátok:

„»Ha megdobnak kővel…«

A Nagyszénáson állítandó kereszt ügyében személyemet érintő megnyilatkozásokkal kapcsolatban az alábbiakat szeretném rögzíteni. Nem vagyok keresztényüldöző! Ellenben egy Krisztust követő és az embertársainkat cselekedetekkel is szolgáló keresztyén gyülekezet aktív hitvalló tagja vagyok!

Vallom, hogy a természet Isten Temploma, melyben vannak Szentély területek. Szerencsére több ilyen Szentély is létezik Magyarországon, amelyek védelmét – a nemzeti örökségünk részeként – az Alaptörvény is megőrizni rendeli.

Ilyen Szentély a fokozottan védett Kis-és Nagyszénás hegycsoport a Budai-hegyekben, ahol elsődleges cél a természet sokféleségének, a teremtett világnak védelme. Minden más csak ez után következhet!

– Füri András igazgató, Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság”

Az eredeti bejegyzést itt lehet megtekinteni:

Valódi Hírek