Újabb váratlan, csattanós pofon Orbánnak: Leleplezték az egyik legnagyobb kamuját, és ennek komoly ára lesz

Mit szólnak ehhez a Fidesz-szavazók?

„Orbán Viktor támogatja az Ukrajnának nyújtott katonai segítségnyújtást, és ez jó hír – Az, hogy egy hazug rezsimet eltűrnek a magyar választópolgárok, már legyen az ő bajuk”

– fogalmazott a Csehszlovák Kém nevű Facebook-oldal keddi bejegyzésében.

Ahogy a közösségi oldalon megosztotta – pár csatolt fotó kíséretében –, a magyar miniszterelnök más arcát mutatja külföldön és más arcát mutatja Magyarországon. A közzétett dokumentumokból az olvasható ki, hogy az Európai Unió továbbra is támogatja Ukrajnát pénzügyileg, gazdaságilag, és nem mellesleg katonailag – erre pedig Orbán is rábólintott.

A bejegyzés írója – aki nem mellesleg prágai külpolitikai újságíró, elemző – hangsúlyozta, hogy

a politikus saját szavazóit vezeti az orruknál fogva,

sőt az egész magyar társadalmat hazugságokkal traktálja. Hozzátette: a legmegdöbbentőbb, hogy

a magyar választópolgárok jelentős része elhiszi a nyilvánvaló és átlátszó hazugságokat.

Akik mégis átlátnak a szitán, azok

„cinikus módon kussolnak, és feltétlen lojalitásáról biztosítják a magyar maffiaállam Keresztapját, 30 ezüstért”

– olvasható a bejegyzésben. Hozzátette: hazánk akkor lesz újra jobb hely, ha a magyar politikai elit megtanul igazat mondani.

A Csehszlovák Kém bejegyzését változtatás nélkül idéztük:

„⚡️ Orbán Viktor támogatja az Ukrajnának nyújtott katonai segítségnyújtást, és ez jó hír – Az, hogy egy hazug rezsimet eltűrnek a magyar választópolgárok, már legyen az ő bajuk.

A mellékelt oldalakon az Európai Tanács következtetéseit olvashatják, amelyeket egyhangúlag fogadtak el, tehát,

Orbán Viktor, a magyar maffiaállam Keresztapjának jóváhagyásával is.

Ez a dokumentum is bizonyítja, hogy Orbán más arcát mutatja külföldön és másik arcát mutatja otthon. Ha az ukrán szabadságharc szempontjából nézem, akkor hozzáteszem: szerencsére.

🔥 Mi következik mindebből?

Egészen konkrétan az, hogy Orbán megvezeti saját választóit, és hazudik nemcsak nekik, de a teljes magyar társadalomnak. A rosszabb pedig itt már csak az, hogy ezt a hazugságáradatot gyűlölet terjesztésével és az orosz propaganda terjesztésével teszi.

De a legmegdöbbentőbb mégis az, hogy a magyar választópolgárok milliói el is hiszik ezeket a nyilvánvaló és átlátszó hazugságokat, és akik pedig átlátják, cinikus módon kussolnak, és feltétlen lojalitásáról biztosítják a magyar maffiaállam Keresztapját, 30 ezüstért.

Magyarország akkor lesz újra jobb hely, ha a magyar politikai elit megtanul igazat mondani és tisztességesen politizálni. Egészen addig, az új, demokratikus rendszerváltásban gondolkodó magyar állampolgárok számára ez a mai rezsim és teljes politikai elitje, illegitim, és az egyetlen tisztességes hozzáállás a totális bojkott.”

(Csehszlovák Kém/Facebook)

Valódi Hírek