Varga Zoltán személyesen ellenőrzi a százmilliárdokért beszerzett, porosodó lélegeztetőgépeket

Vajon miért nem használják azokat?

Varga Zoltán, a Népjóléti Bizottság elnöke a jövő héten

személyesen ellenőrzi a raktárban porosodó, százmilliárdokért vásárolt kínai lélegeztetőgépeket.

A Demokratikus Koalíció politikusa lapunkhoz eljuttatott pénteki közleményében arról írt, hogy a bizottság elnökeként lehetőséget kapott megtekinteni a kínai lélegeztetőgép-raktárt, ahol az óriási összegekért megvásárolt, majd fel nem használt műszereket tárolják.

A Demokratikus Koalíció szerint a magyaroknak joguk van tudni, mi lett a sorsa az ő pénzükből méregdrágán vásárolt lélegeztetőgépeknek.

A kormány a botrányban kétszer is meglopta a magyarokat:

először, amikor túlárazva megvették a gépeket, majd másodszor, amikor feleslegesen kellett fizetniük a tárolásért – jelentette ki Varga.

Egyedül a milliárdos elit járt jól a bizniszen, akik még akkor is nyerészkedtek, amikor a gürcölő százezrek minden megtakarítását felfalta az orbáni infláció – tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta, hogy

Magyarországon szociáldemokrata fordulatra van szükség,

amire Dobrev Klára és árnyékkormánya készül a kormányváltás után.

Mint írta, a mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, a magánkórházak és magániskolák helyett erős, állami egészségügyet és oktatást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett pedig igazságos Magyarországot akarnak teremteni, ahol többé nem lehet következmények nélkül elszórni a közpénzt.

Valódi Hírek