Gusztustalan, amit Bagdy Emőke fiának tragikus halála után tett a Fidesz megmondóembere

A kommentelők azonnal szétkapták a kegyeletsértésért.

Mi is beszámoltunk arról, hogy október 21-én az egyesült államokbeli Phoenixben meggyilkolták Bagdy Emőke fiát. A tragédia hírét a közismert magyar pszichológus is megerősítette.

Hoppál Péter kultúráért (sic!!!) felelős miniszter biztos úgy gondolta, ez a gyászhír tökéletesen alkalmas arra, hogy kiforgassa,

és a kormány homofób kommunikációjának szolgálatába állítsa azt.

A Telex szúrta ki, hogy Hoppál nemcsak megosztott egy cikket a tragédiáról, hanem gusztustalan és minősíthetetlen kommentet is hozzáfűzött:

„Nehéz elhinni, hogy Bagdy teológus fia csak véletlen áldozat volt… 😢

Bagdy Emőke professzor asszony klinikai szakpszichológusként nyíltan ki merte mondani, hogy a homoszexualitás nem betegség, hanem deviancia. Bátran kiállt a pedofília elleni törvény mellett, a gyermekek jógaiért, az LMBTQ törekvésekkel szemben.

Kedves Emőke! Őszinte részvétünk! Az Úr vigasztalását kérjük Önnek és egész családjának. 🙏”

Tehát még egyszer: a magyar kormány egyik tagja azt sugallja, hogy azért öltek meg egy magyar férfit Amerikában, mert az édesanyja kiállt a magyar kormány homofób fóliatörvénye mellett.

Nem véletlen, hogy volt néhány keresetlen szava a kommentelőknek a halottgyalázás után. Íme néhány:

„Az alufóliasisak a helyén van?”

„Elnézést, de maga normális???”

„Te konteós elmebeteg”

„Nehéz nálad ízléstelenebb szarrágót találni a Fidesz-vezérkarban, pedig erős a mezőny.”

„Valahol azért gyomorforgató, hogy egy tragédia margójára sikerül felvarrni a saját ideológiáját, párhuzamot vonni közte és igazolásként felmutatni, mint valami szent ostyát. Kegyeletsértő ráakaszkodni valaki halálhírére ilyen módon….”

 

Valódi Hírek