Mire készülnek Orbán emberei? Elképesztő módszerekkel próbálnak voksokat bezsebelni (+fotók)

Nem mindenki lelkesedik az akciójuk iránt.

„Október 27-én és 28-án két napos őszi vásár az Avason, a Szentgyörgy úti postánál! Mindenszentekre készülve 28-án szombaton, KRIZANTÉM vásár is! Ne hamarkodja el az őszi bevásárlást, a Város Szívébe visszük a piacot!”

– írta közösségi oldalán Barta Gábor miskolci fideszes önkormányzati képviselő. A posztban virágvásárlásra csábítja a választópolgárokat, amelyen Csöbör Katalin országgyűlési képviselő is részt vesz: ígéretük szerint kedvező árak várják az érdeklődőket, de a cserepes krizantém mellett többek között krumplit, almát és hagymát is vehetnek a helyiek a termelői vásárban.


(Barta Gábor/Facebook)

Ugyancsak piacolásra szólította a népet Bajusz Gábor Komlóstetőn. A fideszes önkormányzati képviselő egy plakátot osztott meg a Facebookon: eszerint „házhoz jön a piac„, vásárra látogathatnak el az érdeklődök, miközben a képviselő is beiktat egy fogadóórát.

(Bajusz Gábor/Facebook)

A kommentelők azonban nem voltak egytől egyig lelkesek: egyikük meg is jegyezte Bajusz posztja alatt, hogy miután a Fidesz tönkretette az időseket, „legatyásította” a bérből és fizetésből élőket, olcsó feketepiaccal próbálja megvenni a szavazatokat – ennél jobban aligha lehetne megfogalmazni a helyzetet.

Mint ismert, jövő júniusban – az európai parlamenti választással egy időben – önkormányzati választásokat tartanak Magyarországon. Úgy tűnik, a Fidesz lázasan dolgozik a szavazatokért – persze, nem aktív munkával, hanem a szavazók lekenyerezésével.

Valódi Hírek