Most érkezett: Budapesten koncertezik jövőre az egyik legnépszerűbb brit banda

Hurrá!

Először koncertezik a Take That Magyarországon.

Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata 2024. július 3-án a Budapest Parkban lép fel.

A csapat 1989-ben alakult Manchesterben, az eredeti felállásban Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange és Robbie Williams szerepelt. Debütáló lemezük 1992-ben jelent meg Take That & Party címmel. A brit albumeladási listákon egészen a második helyig jutott, sőt, kétszeres platina minősítést ért el.

Alig több mint egy évvel később már érkezett is a folytatás: Everything Changes című anyaguk már az első helyig jutott a szigetországban, és a nemzetközi ismertséget is meghozta, hiszen világszerte több mint 3 millió példány kelt el belőle.

Ezt követte 1995-ben a Nobody Else, amelyen olyan slágerek is helyet kaptak, mint a Back For Good, a Sure vagy a Never Forget, és tizenegy országban vezette az eladási listákat. Ugyanebben az évben Robbie Williams kivált a formációból, majd sikereik csúcsán, 1996 februárjában a Take That bejelentette feloszlását. A fiúbanda a 2000-es években többször újraegyesült.

Így Budapestre Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen triója érkezik. A jól ismert slágerek mellett pedig a novemberben megjelenő This Life című vadiúj albumukat is bemutatják a magyar közönségnek – olvasható a szervezők sajtóközleményében.

Valódi Hírek