Megszólalt a börgöndi repülőtragédiát túlélő családfő: A kórházból üzent

Friss hírek érkeztek a sérültekről.

Friss információk érkeztek arról a családról, akiket szeptember elején mentőhelikopter vitt a Székesfehérvár melletti Börgöndről Budapestre, miután egy légibemutatón az autójukra zuhant egy repülőgép. A balesetben, amelyben a pilóták az életüket vesztették, a közönségben lévő szülők és a kislányuk is súlyos égési sérüléseket szereztek.

A Bors most arról írt, hogy

hazaengedték a kórházból a karádi családot.

„Szerencsére már mindannyian otthon vagyunk. Igyekszünk túltenni magunkat a történteken, valamivel jobban is vagyunk, de tény, hogy a tragédia emléke mélyen bennünk él”

– nyilatkozta a lapnak a családfő.

A Bors úgy tudja, a kislányra még műtétek sorozata vár. A legnagyobb támasza a fivére, aki a baleset ideje alatt szintén velük volt, de annak köszönhetően, hogy Iván, az apa a saját testével védte a tűztől, csak könnyebben sérült meg.

A lap újságírói beszéltek a családnak otthont adó 1400 lakosú település, Karád lakóival is. A községben mindenki ismer mindenkit, így nem csoda, hogy a falu egy emberként próbál segíteni rajtuk. Sokan drukkolnak, hogy a teherautósofőr apa és a postán dolgozó felesége, Andrea miharabb újra munkába tudjon állni.

(Képünk illusztráció)

Valódi Hírek