Hatalmas bajban lehet Mészáros Lőrinc exveje: Üresen kong a kassza, türelmetlenül várják a fizetést a dolgozói

Az októberi bérnek ugyanis nyoma sincs.

Egyelőre nyoma sincs a Haladás VSE dolgozói bérének – értesült az ugytudjuk.hu a minap az egyesület több munkatársától, akik még nem kapták meg az októberi fizetésüket.

Péntek reggel a hírportál az alábbi levelet kapta:

„Nagy bajban van a HVSE.

A Haladás Vse munkavállalói sportolói NEM kapnak fizetést !
Hiába kapott az egyesület számára az EMMI 250.000.000 forintja és a TAO-s szakosztályok pénzei mintegy 200.000.000 forint összegben és a szövetségi támogatások

a kassza üres !!!

Homlok Zsolt beígért támogatási pénzeit nem küldi évek óta csak kölcsönt adott amit nyáron kamatostul visszavett az egyesülettől!!!

Szántó Erzsébet és holdudvara az Érdi kézilabdacsapathoz hasonlóan itt is csődbe viszi az egyesületet !

Az emberek dolgozok nem tudják mit csináljanak sztrájk van kilátásba….”

Homlok Zsolt, az egyesület egyik vezetője mellesleg Mészáros Lőrinc – a jelek szerint – exveje. Még tavasszal röppent fel a hír, hogy az üzletember lánya és Homlok válófélben vannak, mivel Mészáros Ágnes házassága megkötésekor felvette férje nevét, ám március elsejétől a cégbejegyzésekben leánykori nevén szerepel.

A HVSE cégadatai is érdekesek: az információk szerint 62 személyt alkalmaznak, 2021-ben 65 milliós nyereséggel zártak, 2022-ben azonban 285 millió forintnyi mínuszt könyvelhettek el. Emellett a beszámolók szerint 2 kölcsönt is a magukénak tudhatnak: a Homlok Zrt.-nek 210 millió forinttal, az egyesület tulajdonában lévő HVSE Sport Kft-nek kicsivel több mint 63 millióval tartoznak.

A HVSE vezetői egyelőre nem reagáltak a hírportál megkeresésére.

Valódi Hírek