Lángol a kommentszekció: Szentkirályi Alexandra nagyon komolyan kiverte náluk a biztosítékot (+videó)

Ez balul sült el.

Túltolta a dilibogyót Szentkirályi Alexandra ezen a héten.

Megszokhattuk már a miniszterelnöktől is, hogy néha nap feldob valami viccesnek tűnő videót a közösségi médiára. Mostanában a TikTok-on megy a próbálkozás, legutóbb például a Sztárban sztár leszek!-ben érezték magukat a Fidesz politikusai. Lehet, nincs elég megoldásra váró közügy. (Szomorú emoji)

De a kormányszóvivőt lehetetlen ebben überelni, legutóbbi pusztító videójával sikerült önmagát alulmúlnia.

„Egyre több a mini DK”

– ezzel a címmel töltött fel Szentkirályi a TikTok-ra egy kísérleti videót, amelyben – erős túlzással – viccesen azt akarta bemutatni, hogy Gyurcsány Ferenc lépten-nyomon ott van. Ha Karácsony Gergely hívja telefonon, ha felcsapja az MSZP logóval ellátott laptopját, de még akkor is, ha DK-s parfümmel fújja be magát, Gyurcsány néz farkasszemet vele, ő pedig ezt flegma fejjel konstatálja.

Mindezt munkaidőben (?) az adófizetők pénzén.

Jó muri lehet a Fideszben politikusnak lenni.

Mutatjuk a gyilkos pillanatokat:

@alexandra.szentkiralyi Egyre több a mini DK #magyarorszag #hungary #szentkiralyialexandra #baloldal #partok #gyurcsanyferenc #jobbik #dk #mkkp #parbeszed #momentum #mszp #lmp #nekedbe #fyp #fy ♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Feltűnt a kommentelőknek is, hogy nem ilyenekre kellene pazarolni a drága (!) időt – bár a kormánypártban megfizetik ezt is busásan.

Érkeztek jócskán lefitymáló kommentek. Összeszedtük a legjobbakat:

Valódi Hírek