Szijjártó hatalmas bejelentésre készül: Egy fontos nemzetközi vezetőt sikerült Magyarországra csábítania

A ritka pillanatok egyike.

Egy kicsit túltolta a bizalmaskodást legújabb bejegyzésében Szijjártó Péter. Beszámolt arról, hogy találkozott „Tedros barátjával”, akit a posztban végig csak a keresztnevén emleget, és nem árulja el, hogy ki is ő. Így ránk hárul a feladat, hogy eláruljuk: külügyminiszterünk Tedrosz Adhanom Gebrejeszusszal tárgyalt Genfben, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) elnökével.

A világszervezet vezetője hamarosan Budapestre látogat, hogy hivatalosan is átadják a WHO budapesti központját,

ahol egy 100 fős nemzetközi stáb dolgozik a világ legfontosabb egészségügyi kérdésein.

– jelentette be Szijjártó, miután hosszan elmélkedett arról, hogy mennyire fontos szerepe volt a WHO-nak a koronavírus legyőzésében.

„Ismét egyetértettünk abban, hogy az emberek egészségének megvédésének semmi köze a geopolitikához, a vírusok nem ismernek sem határokat, sem politikai megközelítést, sem geopolitikai konfliktusokat, így az emberek egészségének védelme érdekében egységes globális fellépésre van szükség. Az egészségügy területén nincs helye a Kelet-Nyugat vitának.

Látjuk a híreket arról, hogy a koronavírus újra felütötte a fejét, azonban Tedros barátom megnyugtatott, hogy a világ felkészültségi szintje ma összehasonlíthatatlanul jobb a 3-4 évvel ezelőttinél. Rendelkezésre állnak a szükséges eszközök, az oltások és a természetes folyamatok által létrejött immunitás és egy széles körű tudás magáról a vírusról.

Ezek így együtt lehetővé teszik, hogy megakadályozzuk egy olyan pandémia kialakulását, amellyel legutóbb szembesülnünk kellett. A lezárások és karanténok időszakát senki nem akarja újra átélni, és szerencsére úgy tűnik, hogy nem is fog kelleni.”

– írta a külügyminiszter, akinek a sorait bizonyára véres kardként fogják körbehordozni a koronavírus-tagadó, és a WHO-ra csak emberek életére törő világkormányként tekintő összeesküvéselmélet-hívők.

(Szijjártó Péter/Facebook)

Valódi Hírek