Pofátlanul belegázolt a Nobel-díjas Karikó Katalinba az oltásellenes Toroczkai László

A stílus maga az ember.

Beleállt az oltásellenes Toroczkai László a Nobel-díjjal hétfőn kitüntetett Karikó Katalinba.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke gratuláció helyett inkább szapulta a Nobel-díjas magyar tudóst, aki az mRNS-alapú oltási technológiát kifejlesztette, és hozzájárult a koronavírus-járvány elleni sikeres küzdelemhez.

Toroczkai az X-en posztolt, mutatjuk, mit írt:

„Most, hogy Karikó Katalin és Drew Weissman megkapta a Nobel-díjat, és mindenki gratulált, ideje lenne engedni azokat a tudósokat is a fősodratú médiában beszélni, akik az mRNS-vakcinák mellékhatásait kutatják.

Most, hogy a függönyt leeresztik, azok is visszakaphatnák a munkájukat, akiket oltatlanság miatt kirúgtak a munkahelyükről. Abból az irgalmatlanul sok pénzből, amit a gyógyszeripar keresett a Covid-sztorin, bőven jutna a kártérítésekre is”

Toroczkai és pártja a konteógyártásban és rémhírterjesztésben vezető szerepet játszanak.

A kampányban például olyan őrületekkel vadították a magyarok, hogy valójában Amerika áll az ukrajnai háború mögött, és az egész konfliktust mesterségesen generálták. Az is az ő agymenésük volt, hogy a kormány 9 millió (sic!) Pfizer-vakcinát akart beadatni a magyaroknak a globalista erők (?!) nyomására.

Legutóbb azt állították, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2024 májusától kötelező erejű döntéseket hozhat, amelyek által átnyúlhatnak az egyes országok kormányai felett. Persze, bizonyítani ezt sem tudták.

Valódi Hírek