Hatalmas pofára esés: Be akart szólni a Fidesz-propagandista, de visszanyalt neki a fagyi

Béna próbálkozás volt.

Bele akart kötni a fideszes megmondóember a József- és Ferencváros országgyűlési képviselőjébe (Párbeszéd-Zöldek), de fordítva sült el a performansza.

Jámbor András a szlovákiai előválasztás kapcsán fejtette ki a véleményét a Facebookon. A fideszes krém tagjai ugyanis sorra puncsolni kezdtek a győztes Robert Ficónak.

„Egészen szürreális nézni ahogyan a fideszesek örvendeznek Robert Fico győzelmének.

Ugyanis én még emlékszem, hogy ez a SMER és az az SNS fogadta el anno a Szlovák nyelvtörvényt.

A fideszesek pedig most ennek a két pártnak a győzelmének örvendenek. Emlékszünk még, hogy az SNS akkori elnöke tankkal akart jönni Budapestre, vagy hogy 500 ezer aláírást gyűjtöttek a magyar nyelvhasználat betiltásáért? Emlékszünk, hogy Fico kormányának idején nem vizsgálták ki a Malina Hedvig megverésének ügyét, és más magyarellenes cselekményeket!

De szürreális azt is nézni, hogy a magyar megyékben milyen erősen szerepeltek Ficoék. Ha Szijjártó a magyar párttal a Szövetséggel tartott volna sajtótájékoztatót Ficoék helyett, ha a magyar közmédia esetleg nem csak a SMER-t tolja, a szlovák kampánycsend alatt is, akkor biztos, hogy közelebb lettünk volna a magyar képviselethez a Szlovák parlamentben.

Meg ilyenkor eszembe jut az, amikor a Momentum a román liberális párt mellett kampányolt az RMDSZ helyett a román választásokon, és kórusban zúgott a hazaárulózás rájuk a kormánypárti megmondó emberektől. Vajon most Bayer Zsolt lehazaáurlózza Szijjártót, és Orbánt amiért nem kampányoltak a magyar párt mellett, de a korábbi magyargyűlölők mellett meg igen?”

– írta Jámbor.

A bejegyzés kommenelői között feltűnt Trombitás Kristóf is. A Megafon és a PestiSrácok karlendítő propagandistája azt írta:

„Ezek szerint fennhangon elkezded követelni, hogy töröljék el az ukrán nyelvtörvényt?”

Jámbor erre egyik korábbi saját cikkével reagált, amelyet hat évvel korábban írt. A politikus ugyanis már akkor az ukrán nyelvtörvény eltörlését követelte. Mutatjuk a kommenteket:

Trombitásnak jobb lenne, ha előbb tájékozódna, aztán próbálkozna a „beszólással”.

Valódi Hírek