Barkóczi Balázs: A DK az ország számos pontján tart szeptemberiálist a hétvégén

Az eső miatt elmaradt találkozókat egy hét múlva megrendezik.

A hétvégén az ország számos pontján szervezett a Demokratikus Koalíció szeptemberiálist – emelte ki Barkóczi Balázs szombati online sajtótájékoztatóján.

A DK országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a kormányzati megszorítások és az orbáni infláció idején nagyobb szükség van az összetartásra, mint bármikor.

Az esős időjárás miatt néhány helyszínen el kellett halasztani a találkozót – mondta Barkóczi, majd hozzátette: a jövő hétvégén igyekeznek bepótolni a szeptemberiálisokat.

„Mi, DK-sok, egy nagy családként odafigyelünk egymásra, és szeretünk a szabadidőnkben is sokat lenni egymással” – mutatott rá a politikus.

Megjegyezte, hogy bár sokan sokfélék, mégis mindenki szót ért egymással – ebben rejlik a DK ereje Barkóczi elmondása szerint. Hangsúlyozta: együtt fogják elérni a szociáldemokrata fordulatot, amelyet a Dobrev Klára vezette árnyékkormány képvisel.

Emlékeztetett: nyáron 2500 új taggal bővült politikai közösségük.

Kiemelte: családi napokon szeretettel várnak mindenkit, DK-sokat és nem DK-sokat egyaránt, aki szeretne jó társaságban, kellemesen eltölteni egy őszi délutánt.

(Demokratikus Koalíció/Facebook)

Valódi Hírek