Dobrev Klára és az árnyékkormány részvétét fejezte ki az esztergomi robbantásban meghalt rendőr családjának

Megrendülten értesültek a tragédiáról.

Mint írtuk, szerda este robbanás történt Esztergomban egy családi háznál. Az előzetes adatok alapján szándékos gázrobbantást idézett elő egy helyi férfi – vele együtt a hatóság egyik embere is életét vesztette a történtek során.

Az árnyékkormány és Demokratikus Koalíció részvétét fejezte ki az elhunyt rendőr családjának.

Dobrev Klára közösségi oldalán azt írta:

„Sose feledjük, hogy vannak, akik arra esküdtek, hogy az életük árán is megvédenek minket, és ezért nem lehetünk elég hálásak, jár nekik a megbecsülés.

Tegnap azonban Esztergomban megtörtént, amire nem lehet felkészülni, egy rendőr szolgálatteljesítés közben meghalt. Többen súlyosan megsérültek.”

(Dobrev Klára/Facebook)

Mustó Géza Zoltán árnyék-belügyminiszter Hajdu János altábornagynak, a Terrorelhárítási Központ főigazgatójának üzent a Facebookon.

Úgy fogalmazott:

„Mély döbbenettel értesültem az Esztergomban elkövetett robbantásról. Sajnálatos módon a feladatellátás során életét vesztette a Terrorelhárítási Központ kötelékében szolgáló rendőrtiszt, valamint több rendőr és tűzoltó súlyos sérüléseket szenvedett.

Engedje meg, hogy őszinte részvétemet fejezzem ki az elhunyt rendőrtiszt családjának. A sérülteknek pedig gyors felépülést kívánok!”

(Mustó Géza Zoltán/Facebook)

Valódi Hírek