Mi történt? Orbán hirtelen magához rendelte új főispánjait – rendkívüli eligazítást tartott a miniszterelnök (+fotók)

Még Gyulyás Gergely is megjelent.

Orbán Viktor megbeszélést tartott az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral a Karmelita kolostorban hétfő reggel – tudatta az MTI-vel Havasi Bertalan, Orbán sajtófőnöke.

Az eligazításon részt vett Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és György István területi közigazgatásért felelős államtitkár is.

A miniszterelnök szerint kormánya már sokszor bebizonyította (?), hogy nehéz időkben is képes kezelni a kihívásokat, „most is mindent megtesznek családok, a munkahelyek és a gazdaság védelme érdekében” – magyarázták.

A főispánok ugyan egy hivatalt vezetnek, de nem hatósági attitűdre van szükségük, hanem partnerségi szellemben kell az emberek és ügyeik felé fordulniuk – idézte a kormányfőt a sajtófőnök.

Fotók:

Budapest, 2023. szeptember 18.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) megbeszélést tart az újonnan kinevezett fõispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval (háttal) és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral (b) a Karmelita kolostorban 2023. szeptember 18-án. A kormányfõ mellett Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j3, takarva) és György István területi közigazgatásért felelõs államtitkár (j).
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Budapest, 2023. szeptember 18.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (elöl, j) megbeszélést tart az újonnan kinevezett fõispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval (b) és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral (b3) a Karmelita kolostorban 2023. szeptember 18-án. A kormányfõ mellett Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j) és György István területi közigazgatásért felelõs államtitkár (háttal).
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

(MTI)

Valódi Hírek