Kövér László teljesen begőzölt: Aggasztó üzenetet küldött Svédországnak a házelnök (+videó)

A svédek gyűlölik a saját hazájukat – mondta.

Az Országgyűlés elnöke a Hír TV Bayer Show című műsorában fejtette ki különös nézeteit. Kövér László egyebek közt azt mondta, azt a „fullasztó légkört” érzi ma Európában, mint a nyolcvanas évek szocialista Magyarországán. Szerinte „a mai nyugati baloldali politikusoknál azonban még a nyolcvanas évek kommunistái is komolyabban vehető úriemberek voltak”. Úgy fogalmazott: a szocialistáknak legalább volt stílusuk, lehetett velük értelmesen szót váltani.

„Ezzel szemben a mai nyugati politikai elitet nímandok, macskajancsik alkotják”

– jelentette ki a házelnök.

„A győzelem rosszat tett a Nyugatnak. Addig, amíg a két világhatalom szembenállása, a hidegháború jellemezte a világot, addig nemcsak gazdasági-katonai-politikai értelemben volt versenyhelyzet,

hanem bizonyos szempontból morális értelemben is”

– mondta Kövér László, aki úgy tartja: a szocialista világrendszer összeomlásával azonban a Nyugat is „elvesztette a tartását”, „a felsőbbrendűség felsőbbségérzéssé alakult át”, és onnantól kezdve „felgyorsult a züllés”.

Kövér László állította: ma már nincsenek európai értékek, és a nyugati elit meg akar fosztani bennünket a keresztény kultúránktól.

„Mérhetetlen, hányingerkeltő képmutatás, undorító ostobaság jellemzi a nyugati politikai elitet”

– mondta.

„Méltatlan, megalázó a velük való mindennapi ócska dagonyázás”

– tette hozzá.

Kövér László azt hangoztatta, hogy „Németországban morális, lelki terror van, ami néha egzisztenciális következményekkel is jár”. Bár előfordulhat, hogy Magyarországot sokan diktatúraként írják le, ám Kövér László szerint „itt mindenkit szabadon lehet pocskondiázni, aki a kormány oldalán áll”. Lehet, hogy azt mondják, nincs sokszínű sajtónk, de Németországban a sokszínű sajtó nyolcvan százalékát zöld szavazók írják – háborgott.

Úgy látja, csak egyetlen dolog van, amely erőt adhat „a nemzeti oldalnak”: közölte, tartoznak azzal a népnek, hogy a csatákat megvívják a nyugati politikai elittel. „Ha egyszer veszítünk, akkor mindent elveszítünk” – jegyezte meg.

„Nekünk van Istenünk, hazánk, családunk, mi mindent el tudunk veszíteni”

– magyarázta.

Kijelentette:

a Fidesz köré „Magyarország jobbik fele” gyűlt az elmúlt három évtizedben,

és az tartja hatalomban tizenhárom éve.

„Ha megértik, hogy miről szól ez a meccs, akkor is hajlandóak lesznek bennünket támogatni, mint például jelesül manapság, amikor

egzisztenciálisan egy kicsit rosszabbul mennek a dolgok, mert csökken a reáljövedelem, mondjuk”

– mondta a házelnök, hozzátéve, a „sikerük kulcsa” meglátása szerint az, hogy ezt meddig tudja a Fidesz elhitetni a szavazóikkal.

Kövér László azt is elárulta, hogy

a svédek nem akarják a saját hazájukat megvédeni, és a svéd politikai elit is része a globális maffiának.

„Amit csinálnak a svédek a saját hazájukkal (…), abból egyenesen következtethető az, hogy ők nem szeretik a hazájukat, sőt szabályosan gyűlölik, mert hogyha nem gyűlölnék, akkor nem tennék tönkre”

– fejtette ki a házelnök.

„Nem biztos, hogy ezt nekünk meg kell szavazni”

– mondta Svédország NATO-csatlakozásával kapcsolatban.

Ugyan a NATO-t védelmi szövetségnek hozták létre, de Kövér László nem hiszi, hogy szükségünk van egy olyan szövetségesre, amely „a saját hazájára is köp, nemhogy ránk”.

Videó:

 

Valódi Hírek