Váratlan fordulat a nyírmártonfalvai lombkoronasétány ügyében: Ettől biztos durván kikészül a fideszes polgármester

Nincs vége.

„Vizsgálatot indít lombkorona-sétány ügyben az Európai Csalás Elleni Hivatal! Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) levélben tájékoztatott, hogy Hadházy Ákossal közös beadványom hatására nemrég vizsgálatot indított a hírhedt nyírmártonfalvai lombkoronasétány ügyében”

– közölte a Facebook-oldalán Donáth Anna, a Momentum képviselője.

„Az OLAF feladata az Unió pénzügyi érdekeinek védelme a csalás, korrupció vagy más jogellenes tevékenység kivizsgálásával. […] Az OLAF elemezte a kapott információkat, és vizsgálatot indított a fent említett pályázatok tárgyában”

– írta válaszlevelében az OLAF.

Az egész ország együtt nevetett, amikor Filemon Mihály nyírmártonfalvai fideszes polgármester saját erdejébe uniós pénzből 60 millió forintért lombkoronasétányt épített elég érdekes módon, ugyanis annak megépülése előtt az erdőt tarra vágatta.

„Így a sétány egy üres mezőn közepén díszelegve a Magyarországon értelmetlenül elfecsérelt és ellopott sok ezer milliárd forint uniós támogatás mementójává vált”

– véli Donáth.

„Miközben az OLAF vizsgálódik, a kormány által az EU »megnyugtatására« felállított Integritás Hatóság mélyen hallgat az ügyről. És a kormány még csodálkozik, hogy a sorozatos ígérgetéseikkel ellentétben nemhogy nem érkeztek még meg a befagyasztott EU-s pénzek, de láthatóan már abban sem biztosak, hogy azok megérkeznek-e valaha ennek a kormánynak a regnálása alatt”

– tette hozzá a politikus.

Valódi Hírek