Nagy Zsolt nem tűr tovább: Irgalmatlanul kiakadt a neves színész, amiért Orbánék ezt teszik Magyarországgal

Kemény szavak.

Felkapta a vizet Nagy Zsolt a hétvégi SzázSzó találkozón, amikor a színész váratlanul azt mondta, hogy „két órája nem történik más, mint hogy dagasztjuk a sz*rt”. Az eset kapcsán a Klubrádiónak kedden úgy fogalmazott:

„Nagyon sajnálom, hogy ebből az egészből csak az vette ki az ellenzéki és a kormánymédia, hogy hangoskodik itt egy színész, miért nem azt, aminek egyébként ez lehetett volna ez a felkonfja is, hogy az egész ellenzéki csapat gyakorlatilag kettő nőt tudott meghívni a Szalai Krisztán kívül”.

Arra is kitért, hogy befeszült a rendezvényen, amikor egyre több politikus jelent meg a helyszínen.

„Nagyon sok embernek nagyon kedvez ez a kormány, de nagyon soknak egyáltalán nem. Elmegy az embernek a kedve az élettől, elhagyja az országot, otthagyja a a munkáját. (…)

Morálisan és erkölcsileg teljesen romokban van ez az ország, a fejétől büdösödik a hal.

Azt látom, hogy a vezetői a saját pályájukon játszanak saját zsebre, most finoman fogalmaztam, mert nem szeretném azt mondani, hogy lopnak, csak átrendezik az arcát a közpénznek, magukhoz játsszák ezt az egészet, nyilván ebben van egy nagyszabású terv, de hát ki vannak hagyva belőle azok az adófizetők, a szavazópolgárok, akik mi vagyunk”

– részletezte Nagy, akinek a diáktüntetésekről és az oktatás helyzetéről is megvan a véleménye:

„Az oktatás a jövő, egy ostoba nemzetet nem lehet vezetni, szanaszét fog esni, azt csak ostorral lehet majd irányítani. Ezt akarják valószínűleg a kormánypárti politikusaink, le akarják butítani ezt a nemzetet,

teljesen a béka s*gge alá akarják benyomni, hogy könnyen irányítható legyen korbáccsal”.

Az ellenzékről úgy véli, egységgé kellene összeállniuk, és azokkal foglalkozni, akik partvonalra kerültek.

Valódi Hírek