Újabb megdöbbentő részletek Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról – Megszólalt egy közeli ismerős

Egy ismerősük beszélt erről.

Ahogy azt mi is megírtuk, augusztus elején, 6 év után, elváltak Tóth Gabi és Krausz Gábor útjai. A blikk.hu összeszedte, milyen viharfelhők gyülekeztek a házaspár fölött az utóbbi években.

Az időhiány valóban a fontossági sorrend hiánya! A ma elmúlik és egy nappal kevesebb időnk maradt hátra, ha eljön, amit nem tudunk megúszni, és persze, van lelkiismeretünk, akkor nagyon fogjuk bánni az elszalasztott pillanatokat, napokat

– írta például egy régebbi Facebook-bejegyzésében Krausz, aki a szöveghez egy képet is csatolt közös kislányukkal, Hannarózával.

1825 nap. Sírtunk, nevettünk, örömünkben és bánatunkban, nem volt felhőtlen, de itt vagyunk. Egy randiból családdá értünk, felnőttem, és te végig mellettem voltál. Azt hiszem, a java még csak ezután jön. Biztos nem lesz zökkenőmentes, de együtt, most már hárman, mindent is megoldunk. Köszönöm, hogy a másik (jobbik) felem vagy. Szeretlek

– sejtette egy későbbi posztban a volt férj, hogy nem lehet minden rendben a házassága körül.

A Story magazinnak is sikerült megszólaltatni a volt pár egy közös ismerősét.

Csak idő kérdése volt, mikor pukkad ki ez a lufi.

„Gabinak, amióta újra összeállt a zenekara a szülés után, kevesebb ideje maradt a családjára, mint azt a férje szerette volna. Mindig az édesanyját hívta segítségül Hannaróza mellé, hogy ő tudjon dolgozni, eleget tudjon tenni a felkéréseknek”

– fejtette ki a névtelenséget kérő forrás.

„Nem igazán mérlegelte, hogy kevesebbet kéne vállalnia, hogy balanszban tudja tartani a családját és a karrierjét. Az erdélyi turnéra is úgy utazott el a fricskás fiúkkal, hogy a férjét és a kislányukat itthon hagyta”

– zárta gondolatát az ismerős.

Az üggyel mi is rengeteget foglalkoztunk az elmúlt hetekben. A Tóth Gabiról szóló cikkeinket >>ITT<< lehet megtekinteni.

Valódi Hírek