Itt a vége? Valami egészen nagy dologra készül Lagzi Lajcsi a börtönben

Ez a cél lebeg a zenész szeme előtt.

Ahogy beszámoltunk róla, Galambos Lajos egészségi állapota sokat romlott a börtönben. A zenész korábban arról nyilatkozott, hogy keveset eszik, gyenge, így az is felmerült, hogy otthonápolási őrizetbe kerül.

Csontos Zsolt friss információkat osztott meg a híresség állapotáról. A jogi képviselő elárulta a Story magazinnak, úgy kell elképzelni Lajcsi napjait, mint amikor valaki kórházban van, és folyamatosan nővérek felügyelik. Hozzáfűzte, a zenész állapota nem javult az utóbbi időben, sőt, mondhatni napról napra rosszabb.

Kiemelte, hogy a rémhírekkel ellentéteben

az ország trombitása nincs életveszélyben.

Galambos az ügyvédjén kívül családtagjaival beszél rendszeresen, de személyesen egyikükkel sem találkozott a börtönbe vonulása óta. Megüzente, hogy szerettei tartják benne a lelket, nem kell érte aggódni. Mint mondta, Csontossal azon dolgoznak, hogy a kérelmeiket pozitívan bírálják el, és

a börtönben töltött ideje rövidebb legyen.

Mellesleg Lajcsi egyik rabtársa korábban arról nyilatkozott, hogy a művész állapotával kapcsolatban túloznak az érintettek. Szerinte a zenész és jogi képviselője azon fáradozik, hogy kisebb füllentésekkel gyakoroljanak hatást a közvéleményre és így azokra, akik majd a trombitás idő előtti szabadulásáról döntenek.

(24.hu nyomán)

Kapcsolódó cikkek:

https://nyugatifeny.hu/2023/06/05/varatlan-fordulat-galambos-lajos-ugyeben-ez-a-jogi-kiskapu-mindent-megvaltoztathat

„Itt nem éppen egy dáridós hangulat van”: Meggyötörten, a börtönből adott interjút Lagzi Lajcsi

 

Valódi Hírek