Mindenkit átrázott Lagzi Lajcsi? Váratlanul kipakolt Galambos Lajos rabtársa

Különös dolgok derültek ki a zenészről.

Bennfentes információk alapján arról röppent fel a hír, hogy Galambos Lajos egészségi állapota nem is annyira rossz, mint ahogy azt sokan beszélik. Futótűzként járta be a médiát, hogy tavasszal a három és fél éves börtönbüntetését megkezdő Lagzi Lajcsi már olyan rossz állapotban van, hogy szinte járni sem tud.

A zenész eddig semmi jelét nem mutatta annak, hogy egészségügyi problémái lennének, a legtöbben egy rejtélyes gyógyíthatatlan légzőszervi megbetegedésre gyanakodtak, ám ezek is csak találgatások voltak. A zenész erről korábban úgy nyilatkozott, hogy a gyermekkora óta megerőltetett hangszalagjai miatt jelentkezett nála a betegség.

A zenész ügyvédje most elárulta a nyilvánosságnak, hogy védence állapota olyan mértékben megromlott, hogy

már a napi sétájára is képtelen kimenni, és folyamatos felügyeletet igényel.

Most a promotions.hu-nak nyilatkozott egy korábbi fogvatartott; B. S., aki szintén a baracskai börtönben töltötte le a büntetését, miután elítélték csalásért. Mint kiderült, bennfentes információk szerint Lagzi Lajcsi azt szeretné elérni viselkedésével, hogy minél hamarabb szabaduljon ki a börtönből.

„A baracskai intézetről tudni kell, hogy nagyon kevés beteget tartanak, lévén ez egy dolgozó börtön. Az igazán betegeket mindig is zártabb házakba, illetve a tököli rabkórházba vitték, nem hagyták szenvedni egy ilyen helyen.

Lehet, hogy Lajcsi és az ügyvédje próbálnak a közvéleményen keresztül nyomást gyakorolni azokra, akik a későbbiekben engedélyezhetik az idő előtti szabadítását.

De szerintem a füllentésükkel felesleges túlzásba esnek a művész úr állapotát illetően.

Ez pedig majd visszaüthet a döntést hozó büntetés-végrehajtási bíró szemében”

– mondta a portálnak Lajcsi rabtársa.

Galambos Lajos ügyével kapcsolatban megszólalt az egyik baracskai elítélt hozzátartozója is, aki szintén érdekes információkat oszott meg a zenészről.

„A testvérem pár napja arról áradozott, hogy látta Lajcsit, bár még csak nem is ugyanazon a körleten laknak. Hallották ők is, hogy nagyon rozoga az állapota.

Zoli szerint szó sincs ilyenről, meg hogy támogatni kellene.

Szerinte ilyen nincs, biztos nem az őrök fogják ölben levinni sétálni, más meg aligha fogja. A tesóm azt mondta, hogy Lajcsi egész nap egyedül ücsörög a cellájában, de szó sincs arról, hogy dolgozna. Múltkor még arról volt szó, hogy egy mindenes háziúr a betegszobán, most meg mozgásképtelen?”

– kérdezte az egyik börtönben ülő rokona.

Valódi Hírek