Csúnyán befürdött Varga Judit az egyetemi beszédével: Nem nevettek a viccén a diákok (+videó)

Kínos pillanatok.

Varga Judit részt vett az Állatorvos-tudományi Egyetem szeptemberi tanévnyitó ünnepségén. Ha ez tavaly történt volna, az nem lett volna meglepő, ugyanis hivatalban lévő miniszterek, kormányzati politikusok rendre a meghívottak között szerepelnek az egyetemi tanévnyitókon.

Egyetlen bökkenő van a meghívásában: Varga Judit augusztus 1-je óta nem miniszter, ugyanis korábban lemondott az Igazságügyi Minisztérium vezetéséről. Tehát Varga kormányzati szereplőnek már nem tekinthető,

kizárólag Fidesz-politikusként lehet rá tekinteni, aki nem mellesleg a párt európai parlamenti listavezetője.

Neki egyébként jogász végzettsége van, így az állatorvos-tudományhoz vajmi kevés köze van. Így tehát jobb nem belegondolni, mi célja lehetett az egyetem rektorának a politikus meghívásával.

Varga részvételével kapcsolatban egy érdekes részletre is felhívta a figyelmet friss Facebook-posztjában az egyébként állatorvosi diplomával rendelkező Hadházy Ákos. A volt igazságügyi tárcavezető ugyanis beszédet is mondott, amelyben egy viccnek szánt megjegyzés is elhangzott tőle. A kínos csupán az volt, hogy azon senki nem nevetett ez jól hallatszik a tanévnyitóról készült videófelvételen is.

Varga vicce (?) egyébként így hangzott:

Az állatorvos elmegy a háziorvoshoz, aki megkérdezi tőle, hogy mi a baja. Erre a veteriner kolléga azt válaszolja:

Ja, úgy könnyű..

Az alapellátó humán kolléga azonban szemrebbenés nélkül veszi a recepttömböt, felír egy doboz antibiotikumot és azt mondja:

Oké, akkor ezt vedd be, aztán ha nem lesz jobb, elküldelek a vágóhídra.

Ha valakit érdekel Varga Judit performansza, az alább megnézheti:

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek