Videóval: Véget ért Mészáros Lőrinc nyaralása – elképesztő dologba vágott bele a felcsúti gázszerelő

Tanácsokat is osztogatott a túlélésről.

Befejezte luxusjachtozós nyaralását a felcsúti milliárdos, és az is kiderült, hogy Mészáros Lőrinc miután kihajókázta magát, újra fejest ugrott a nagyvállalkozók életébe, és adományozni kezdett – tudatta az MTI.

Kétszázmillió forint értékben, mintegy 70 ezer 2Rule terméket adományozott a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványa a Sportegyesületek Országos Szövetségén, a Nagycsaládosok Országos Egyesületén, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítványon, valamint az Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítványon keresztül rászoruló fiataloknak – közölték.

Mészáros Lőrinc a felcsúti rendezvényen elmondta, „a vállalatcsoport fejlődésével kötelességüknek és feladatuknak érezték így is segíteni a rászorulókat”.

Az üzletember hozzátette: a sportszeradományok célja az is, hogy ösztönözzék a fiatalokat a mozgásra, a sportra és az egészséges életmódra.

„Ha a fiatalok, a gyermekek mozognak, egészségesen élnek,

valószínű, hogy felnőtt korukban kevesebbet szorulnak az egészségügyi szolgáltatásra”

– mondta Mészáros.

Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport társadalmi felelősségvállalás igazgatója, a Pro Filii Alapítvány főtitkára úgy fogalmazott: „a sport alázatra, kitartásra és egymás tiszteletére nevel, a csapathoz való tartozást kifejező mez pedig

tartást is ad”.

Az eseményen feltűnt Deutsch Tamás is, aki a 76 millió forintos adományban részesült Sportegyesületek Országos Szövetségének elnökeként köszönetet mondott a Mészáros Csoportnak és az alapítványnak, hogy

„a gondoskodás és a másokra odafigyelés mellett

az a gondolat is megfogalmazódott bennük, hogy sportruházattal is támogassák a fiatalokat”.

(MTI korrigálva)

Valódi Hírek