Több tízmilliós sportautó mellől fenyegette meg a bulvársajtót a Fidesz celebbohóca (+fotó)

Szerinte neki is kijár, hogy felvállalja azt a bizonyos értékrendet.

Kiakadt a bulvársajtóra Gáspár Győző, aki hivatalosan is Fidesz-tag lett év elején. Az egykori showman korábban azt is nyilatkozta, hogy ő meghalna Orbán Viktorért. Most jogi lépéseket fontolgat azok ellen, akik róla neki nemtetsző stílusban írnak.

A fideszes celebbohóc hétvégén a tihanyi Tranzit Fesztiválon is ott volt, ahol szelfizgetett a fideszes keménymaggal. A többi közt született közös fotón Orbánnal, Szijjártó Péterrel és Rogán Antallal is.

Győzike azt írta hétfőn az Instagramján, hogy tanulni és kapcsolatokat építeni ment oda. Arról is írt, hogy szerinte neki is kijár, hogy felvállaljon „egy (fideszes) értékrendet, világnézetet”. Ugyanakkor felszólította a bulvársajtót, hogy bírósághoz fog fordulni, ha olyan tartalmak jelennek meg róla, amelyek a méltóságát csorbítják.

A fideszes celebritás az írás mellé egy fotót is posztolt, amelyen stílusosan egy több tízmilliós, kék színű sportautó mellett pózol. A teljes bejegyzést változtatás nélkül tesszük közzé:

„Kedves Barátaim, Ismerőseim, Követőim!

Több mint egy éve már annak, hogy úgy döntöttem, megpróbálok úgy élni, hogy a celebkedés és a szórakoztatás mellett komolyabb ügyekkel is foglalkozhassak.

Elkezdtem közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozni, miközben folyamatosan tanulom azt, hogy hogyan is működik az ország, a közigazgatás, a közpolitika és mindazok a közös dolgok, amelyek meghatározzák az életünket.

Ez egyben egy értékrend, egy világnézet felvállalása is. Ugyanolyan alapjog, mint bármelyik másik, és ami kijár minden állampolgárnak Magyarországon – azaz nekem is.

Ebből adódóan előre vissza kell utasítanom minden rossz szándékú híradást és médiamegjelenést, amelynek csakis az a célja, hogy engem és a felvállalt politikai közösségemet járassa le.

A Blikk fontos szereplője a hazai médiapiacnak. De ahogyan én változni próbálok, ugyanúgy törekedhetnének ők is arra, hogy némi felelősséget felvállalva változzanak ők is, és a korábbiaknál hitelesebbek legyenek, azaz, nem jelentetnek meg olyan tartalmat, amely valótlan, vagy amelyhez én magam nem járultam hozzá, megszegve a legalapvetőbb média-etikai elvárásokat is.

Mindez azt is jelenti, hogy amennyiben a közeljövőben a Blikkben megjelenő tartalmak egyértelműen azzal a szándékkal kerülnek velem kapcsolatosan a nyilvánosság elé, hogy engem és rajtam keresztül mások méltóságát csorbítsák, úgy szeretném most egyértelműen jelezni,

mindezeket visszautasítom, indokolt esetben pedig bírósághoz fordulok.

Mindezzel egy időben pedig szeretném hálásan megköszönni több ezer embernek és minden jó szándékú médiamunkásnak, hogy pozitívan szóltak a hétvégi Tranzit fesztiválról, amelyre tanulni, ismerkedni, kapcsolatokat építeni mentem el, és ahol egy nyitott, támogató környezet fogadott.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés

Valódi Hírek