Mi történt? Teljesen kiborult Krausz Gábor – elképesztő balhét rendezett a forgatáson Tóth Gabi exe (+videó)

Elszabadultak az indulatok.

Áll a bál Tóth Gabi és Krausz Gábor körül. Miután a sztárpár bejelentette válásukat, azóta is tőlük hangos a hazai nyilvánosság. Most kiderült, hogy szeptember 2-án is találkozhatnak majd egymással, tekintve hogy mindkettőjüket meghívták az Országos Mentőszolgálat családi napjára.

Az eseményen szokatlan módon Gabi koncertezni is fog a Fricska Táncegyüttes Mátéjával, aki miatt az énekesnő elhagyta férjét. Krausz egy főzőversenyen fog majd zsűrizni, ha pedig újból találkoznak egymással, az mindkettőjük számára okozhat majd kínos perceket.

Hamarosan pedig elindul a Séfek séfe 5. évada is, amely személyi változás nélkül folytatódik tovább: így Krausz Gábor, Vomberg Frigyes, és Wolf András lesznek a műsor sztárszakácsai. Feltehetően az idei szezon is tartogat majd izgalmakat és meglepetéseket a nézőknek, amelyekből már az első adás előzeteséből is kaphattunk némi ízelítőt. A gasztro reality egyik adásában például ehetetlen, gyomorforgató ételeket tálalnak fel a séfeknek.

„Ez úgy néz ki, mint a hányás”

– mondta az egyik fogásra Krausz Gábor, mire Wolf András hozzátette:

„Szerintem ez a moslékos vödörből lett kiszedve”.

De a beharangozó videón az is látható, amint Krausz idegesen beolvas az egyik versenyzőnek, akinek azt mondta, hogy inkább menjen haza, pucoljon meg száz kiló krumplit, aztán csak utána menjen vissza a műsorba. Egyelőre nem tudni, hogy a sztárséf pontosan min húzta fel magát ennyire, de hamarosan ez is ki fog derülni.

Videó:

Valódi Hírek