Botrány: Részegen, trágárkodva beszélt a színpadon a győri polgármester ellen kampányoló fideszes bukott politikus (+videó)

Micsoda fellépés!

A jelenlegi fideszes Dézsi Csaba András polgármester ellen kampányoló exfideszes önkormányzati képviselő a nemzeti ünnepen mezítláb, sortban, és ittas állapotban áll színpadra, ahol motivációs beszédet tartott.

A bukott politikus elismerte, hogy hibázott. Azt állítja, 48 órája volt talpon, fáradt volt, a lábujja pedig eltört, azért nem tudott lábbelit felhúzni. Azt is mondta, hogy saját Facebook-oldalán is megosztotta a videót, és elnézést kért.

Íme néhány felettébb motiváló idézet!

„Nagyon szeretlek titeket, és nagyon köszönöm az elmúlt tizenöt évet. Tényleg. De az a helyet, hogy választanom kellett, és kérlek bocsássatok meg nekem, a családomat kell választanom. De nem megyek messze, mert itt leszek veletek. És az van, hogy nagyon sok harcot kell megvívnunk a következő időszakban”

– jelentette ki értetlenkedve álló közönségének Hajtó.

„Kérlek, bízzatok bennem, hogy 2024 júliusában, amikor választani kell majd, adjatok nekem bizalmat. Elsősorban azoktól kérem, akik az én körzetemben élnek, és hisznek Győrben. Nem én leszek a polgármester. De aki a polgármester lesz majd, az velünk lesz, szívből”

– folytatta.

„Ha egy kicsit tetszett az elmúlt tizenöt év, bízzatok bennünk, és ez a város újra szép lesz. Őszinte leszek veletek. Én fideszes színekben jutottam idáig, de most kiléptem pár hete. A szívem az a helyén van, de ez a városvezetés nem”

– szögezte le.

„Gyertek velünk és bízzatok bennünk. És esküszöm nektek, hogy Borkai Zsolt és én, mindenki, aki velünk van, az újra magasba fogja emelni Győrt. Én soha nem kértem semmit tőletek de most kell, hogy kérjek.

Azt mondta nekem tegnap a Dézsi, hogy meg fog engem semmisíteni.

Azt mondtam neki, csináld, az ingerküszöbömet nem éred el. És tudjátok miért? Mert ti húzzátok az x-et. Srácok, csajok! Én nem mondom, hogy feddhetetlen a múltam, követtem el bűnöket, fa…om tudja hányat. Biztos ku…va sokat. Én ku…vára nem arra esküdtem, ami most van. Én jobb Győrt akarok, gyertek velem!”

– zárta.

Az ominózus beszédről videó is készült, amelyet >>IDE>> kattintva tudsz megnézni.

A politikus egyébként februárban került be a hírekbe azzal, hogy a város díszpolgárának jelölte a sz*xbotránya után lemondott Borkai Zsoltot, Győr korábbi vezetőjét. Néhány hete Dézsi kirakta a városi Fidesz frakcióból, a pártból végül a képviselő maga lépett ki.

(Blikk nyomán)

Valódi Hírek