Kitör a pánik a Fideszben: Elővette az Orbán embereinek bűncselekményeiről szóló bizonyítékokat Pesty László

Ennek biztos nem örülnének Orbánék.

„Bizonyos kegyelt nagyurak rámutatnak egy vállalkozásra, panzióra, villára, és azt mondják a tulajdonosnak, hogy »barátocskám, nem ártana neked egy tulajdonostárs«”

– fogalmazott Pesty László a Magyar Hangnak adott friss interjújában.

A marketing-kommunikációs szakember kifejtette:

„a Lölő-jelenséget – vagyis azt, amikor tehetségtelen, büdös lábú, alanyt állítmánnyal egyeztetni nem tudó, végtelenül ostoba, ízléstelen és tehetségtelen emberek zsarolás és más Btk.-s bűncselekmények útján ráteszik a kezüket sikeres vállalkozásokra – a jelenlegi hatalomnak módjában áll eltávolítani, kimetszeni, mint egy rákos daganatot”.

Pesty elmondása szerint

tud olyan bizonyítékokról,

videó- és hangfelvételekről, adatbázisokról, amelyek alapján beazonosíthatók az említett bűncselekmények. Hozzátette, ezek nagyságrendileg akkorák, mint az elkövetőik, sőt, a bűncselekményeket egy gombnyomással elő lehet varázsolni.

A bizonyítékokról még annyit elárult, a kárvallottak, akik a barátai, bármikor előkaphatják őket. Megjegyezte többen felhívták őt – miniszterek, politikusok, elnökök – és

megköszönték, hogy végre valaki kimondta ezeket.

Emellett arról is beszélt az interjúban, hogy ” büdös lett a NER szó”.

„A NER, vagyis a Nemzeti Együttműködés Rendszere 13 évvel ezelőtt valami egészen mást jelentett, mint most: akkor 2,7 millió ember – körülbelül ekkora volt akkoriban a Fidesz szavazóbázisa – érezhette a magáénak.

A NER lényegében lefedte a teljes értékközösséget a polgári körökkel, szavazókkal, az intézményrendszerrel, és benne a Fidesszel.

Ma a NER szó alatt körülbelül tucatnyi embert értünk”

– fogalmazott Pesty.

A szakember mellesleg nem először fogalmaz ilyen keményen, nemrég a „Lölő jelenséggel” kapcsolatos meggyőződése miatt kellett magyarázkodnia. Pesty tusnádfürdői kijelentéseivel összefüggésben ekkor elmondta, egy kortyot sem ivott, a színpadi megnyilvánulása után nem visszakozott, munkatársaival feszülten elemezték az emberek reakcióit.

(via 444.hu)

Valódi Hírek