Áll a bál: Havas Henrik kíméletlenül kiosztotta a Hír TV-ben pedofilokat mentegető Pálffy Istvánt

„Pista, ezt elb*sztad” – írta.

Megírtuk, hogy Pálffy István a HírTV-n tervezte volna „nagy visszatérését” a képernyőn, ám kísérlete finom szólva is kudarca fulladt, hiszen már első munkanapján kirúgták a csatornától. A Napi aktuális elnevezésű műsorban első vendége Márki-Zay Péter volt, akit a pártja bejegyzésével kapcsolatban faggatott Pálffy, és az interjú során saját magát keverte rendkívül súlyos botrányba.

„{U}gye, van az, hogy bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké. És ugyanakkor ott vannak a gyermekeink”

– fogalmazott Pálffy István. Majd ezt követően Márki-Zay Péter kommentjére – miszerint egy tömeggyilkos is lehet beteg, de sem azzal, sem egy pedofillal nem szabad türelmesnek lenni – reagálva Pálffy tovább tetézte az eddigieket.

„Az is egy mentális betegség”

– mondta.

Most Havas Henrik is reagált a történtekkel kapcsolatban Facebook-oldalán.

Bejegyzését alább közöljük:

„PISTA, EZT ELB*SZTAD!

Nem esett jól, hogy Pálffy Pistát – egykori kollégámat – egy nap után kirúgták a Hír TV-ből (jó, tudom, már írták, hogy a TV2-nél tárt karokkal várják), mert ennyi idő alatt megbukni, az azért bravúr (jó, tudom, hogy én csak hat napig voltam államtitkár, de én egészen más okok miatt mondtam le)!

Könyörgök, nehogy már valaki arra hivatkozzon, hogy a Pista megint piás volt és hülyeségeket hordott össze a pedofíliával kapcsolatban, mert

ha ne adj’ isten, józan lenne, mi a francot keresne a Hír TV-nél?

(Mostantól én is elkezdek inni – jobban, mint eddig –, hátha a Hír TV alkalmaz egy jól fizető műsorvezetői állásban. Sajnos, erre nincs esély, mert még részegen se tudnék annyi hülyeséget összehordani, ami a Hír TV-ben kívánatos. Egyébként magam helyett mindenkinek ajánlom Apáti Bencét, a rúdtáncost! Apáti Bence hivatalos oldala)

Na, szóval elképzelni nem tudom, hogy mit vártak a Pálffy Pistától a Hír TV-nél. Azt nyilván nem, hogy zseniális felkonferálásokat írjon a bejátszások elé, aztán tíz percen keresztül csináljon értelmes interjút bárkivel, na, de azért mégiscsak a KDNP képviselője volt, és egy igazi keresztény szinte bármire alkalmas (lásd a tökéletesen balf*sz Rétvárit, Menczert, Dömötört, és főleg, a visszavonult Harrachot, akiről, amikor csak láttam, az jutott eszembe, hogy pedofil zongoratanár)!

Isten bizony, sajnálom a Fidesz pártcsaládot!

Honnan verbuválják ezt a rengeteg, rendkívül keresztény, de mégis, idióta figurát?

Amikor Antall Józseftől megkérdezték, hogy miért éppen engem választott a hatvanadik születésnapi, ünnepi tv interjújára, azt mondta, hogy »Azért, mert ez az ember inspirál.«

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az alkoholistákon és a totálisan alkalmatlan idiótákon kívül másokat nem nagyon futtat a NER. Elnézést, de a Pálffy Pistát tényleg szeretem, nem ezt érdemelte!

Miért nem a két államtitkár vezetett műsort? Az ugyancsak tökéletesen alkalmatlan Menczer és Dömötör!

Aki ezt elb*szta, az távolodjon a pártcsaládtól!

Ui.: most lefogadom, hogy lesz még a Pista külügyi államtitkár, mert azért lássuk be, a Menczer Tomi még nála is gyengébb kés a fiókban! Ő pia nélkül is teljesen hülye.

Még egy utóirat: én, mint keresztény, mennyit kell innom ahhoz, hogy nagykövet legyek?”

(Havas Henrik/Facebook)

Valódi Hírek