Borul a bili: Újabb mocskos részletek derültek ki Tóth Gabi szakításáról

Nem egy jellembajnok.

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításáról mi is hírt adtunk. Az esetnek újabb vajszínű árnyalatot ad Bálint Natália operaénekes szombati posztja, amelyet változtatás nélkül idézünk alább:

MOST lett hírértéke T. Gabriella válásának, hiszen általa ismét tanulhatunk valamit! Kezdjük! Nem, nem lesz vicces. Viszont hasznos. Ugyanis már megint megerősítést nyer a mintázat tipikussága. T. Gabriella annyira NER, hogy az öregecskedő férjét lecserélte egy dubai-fiúra. Igazi példakép lenne, ha ő lenne a férfi, és egy „playmate” miatt dobta volna a családját. De ő egy nő. Hogyan nyeli ezt le a jobbágypejsli? Simán! Csak figyeljétek!

Azt, hogy T. Gabriellában sem a kellem, sem a jellem nem teng túl, eddig is világosan láttuk. Azt is tudtuk, hogy a tegnap bejelentett válása mögött az ő hűtlensége áll, mert a mélykeresztény mélymagyarság álarca alatt a mélység a szintalatti alpáriságára jellemző csak igazán.

De az engem is meglepett, hogy annyira híján van mindennek, ami emberi, hogy egy napot nem bír várni, hogy nyilvánosan röhögi arcon azt az embert, aki magára tetováltatta az ő arcát, aki minden bizonnyal addig is a közös gyerekükkel van, amíg a nagy, magyar anya kibújik a nagy, magyar anyaságából, és csapot-papot hátrahagy a Pappért, akire tán mán az ominózus erdőben dugós dal klipjében is utalás volt a sz*xi⁹ plébános… Mellesleg abban a klipben volt rajta ugyanaz a ruha, amiben a quadon feszít a Papp fiúval.

Merthogy az Új Ember Papp Máté Bence, a Fricska (FRICSKA!!!) Táncegyüttes géppuskalábú tehetsége, aki a Kárpátok madonnájánál jóval fiatalabb. Szerencsétlen Krausz Gábor nem véletlenül írt „kellemetlen fricskákról” a szakítást bejelentő posztjában.

Gabriella 13 évesen is ilyen volt, azóta semmit nem fejlődött. Így emlékszünk rá Tapolcáról.

Vicces is lehetne mindez, csakhát ott van a kis Hannaróza, aki a 2020-as évek Donatellácskája. Emlékszünk még arra, amikor T. Gabriella azon kesergett, hogy a kislánya nem sír utána, hanem képes volt jól érezni magát az oviban? Az volt az első nyílt beismerése a nárcisztikus bántalmazásnak, túl a gyerek megmutatom-demégsem-demégis rángatásán.

Itt pedig a második. A nárcisztikus mindenkit fogyaszt. A gyereke is forrás számára, ahogy a férje is az volt. A gyerek azzal, hogy nem sírt, szembesítette azzal, hogy nélküle is képes élni, vagyis nem mindenható, Gábor urat meg simán megunta. A közönség imádatát és gyűlöletét pedig megszokta.

Az, hogy T. Gabriella meddig nyer forrást Papp Máté Bencéből, részletkérdés. Hogy utána lesz-e nagy visszavándorlás gyermeke apjához, nyilvános KANosszajárással, erősen valószínűsíthető. Mert a táncos csak egy új forrás. Egy fejezet a fejletlen, kapkodó, pánikoló csatakanca életében, nem több. Hannaróza és Gábor dobóhalmon, az új szerelem az igazi, de csak míg rá nem un, vagy nem szembesíti azzal, hogy nem sír utána.

A történet igazi hőse Krausz Gábor, aki most szenved. Akin egy ország röhög. Aki most is magán viseli a szörny arcmását. Akit megaláztak. Aki sokáig nem is tudta, hogy a nejét más kezelgeti. Aki most a romokon igyekszik felépülni. Hiába a közös ház, a közös gyerek, anyu egója fontosabb volt.

Amiért ezt a posztot írtam, az az, hogy mutassak már egy példát a női bántalmazásra. Ez az. Ez a nagykönyvi. És egyébként rengeteg ilyen van. És az áldozataikat igenis támogatni kell, nem hibáztatni. Nem számonkérni. Papp Máté Bence arcát is azért takartam ki, mert ő is áldozat. Csak még nem tudja. Lefogadom, hogy az anyakomplexusa sem véletlen, de majd ez is kiderül. Az ő aspektusa is megér majd egy elemzést. A vége úgyis ugyanaz, mert mindig ugyanaz…

Remélem, Krausz Gábor terapeutához fordul, és a lehető legegészségesebben neveli majd a kislányát, valamint megküzd érte akkor is, amikor a könnyező madonna újfent megtér. Mert ez csak idő kérdése. A NER pedig most figyeli a reakciókat. Ezek fényében dönt T. Gabriella további futtatásáról.

Szvsz hamarosan jönni fognak a celebet mentegető, a férjet hibáztató nagy- és mélyinterjúk. Figyelemelterelésnek sem rossz a félmillió filippínóról, no meg nincs túl sok ennyire alpári, ennyire gyalázatos médiaszemélyiség, szóval a Rogán Művek kattoghatnak, hogyan mentik meg őt a hazának.

***

FRISS! Kapcsolódó cikkünk:

Ez gyors volt: Új szerelmével kapták le Tóth Gabit Jászberényben

.


.

Összes friss cikkünk Tóth Gabi-témában >>ITT<< érhető el.

Valódi Hírek