FRISS: Végre kiderült, melyik fideszes rokona balhézott a Sziget Fesztiválon

Nem találod ki.

Mint írtuk, egy fideszes milliárdos rendőri intézkedés közben a karját törte. Az üzletembert viselkedése miatt rakták ki a Sziget Fesztiválról: ittasan kötekedett a hatóság embereivel, feljelentéssel, sztárügyvédekkel, valamint rokoni kapcsolataival fenyegette a rendőröket.

A Blikk friss értesülései szerint Szetlik Gergőről van szó. A milliárdos a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, és nem mellesleg

Habony Árpád unokaöccse.

A 33 éves Szetlik 2020 óta vezeti a balatoni luxusüdülőt, előtte testvérével birtokolták a Gong Rádiót – annak tulajdonjoga immáron Mészáros Lőrinc kezében van. A testvérek édesanyjukon, Pápa Marianne-on keresztül lettek befolyásos üzletemberek.

Szetlik a szemtanúk szerint botrányosan viselkedett a Fesztiválon, amikor hatóság emberei a kitiltást és annak jogszerűségét ellenőrizték. A hatóság emberei a férfit igazoltatni akarták, aki hátrafeszítette a karját, hogy csuklójára ne kerülhessen bilincs. Dulakodás közben a szemtanúk egy reccsenést hallottak, az üzletember pedig fájdalmakra panaszkodott, így végül kórházba szállították. Kiderült, hogy eltört a csuklója.

Valódi Hírek