Mi történt? Majkán röhög az egész internet – váratlan fotóval sokkolta követőit a rapper

Érdekes szettet villantott.

A közelmúltban tett közzé a Forbes magazin egy listát, amely a „legértékesebb” hazai celebeket vonultatja fel. A hazai sztárokat több szempont alapján értékelték, végül pedig Majkáé lett az első hely, így a rapper olyan neveket tudott megelőzni a listán mint Sebestyén Balázs, Ördög Nóra vagy éppen Hosszú Katinka.

A rapper nemrég ünnepelte a 44. születésnapját, ebből az alkalomból pedig valóra is váltotta egyik régi álmát, és elutazott a családjával közösen egy hajóútra. Ám az utazás nem indult zökkenőmentesen: Majka elvesztette csomagját, ezért ruhái sem érkeztek meg. Azt nem tudni, azóta megérkeztek-e a rapper ruhái, az viszont bizonyos, hogy nem járt sikerrel – legalábbis erre enged következtetni a rapper legújabb fotója, amelyet Instagram-oldalán osztott meg követőivel, akik nem is bántak kesztyűs kézzel az énekessel.

Az említett fotón Majka és felesége, Majoros Hajni, illetve két közös gyermekük látható Olaszországban. Viszont az embereknek egyből szemet szúrt a rapper egyedi rózsaszín szerelése. Többek megjegyezték: úgy néz ki, mintha felesége felsőjét és sapkáját öltötte volna magára.

„Tesó és miért Hajni ruháit rángatod magadra?”

„Waaa.. Az a kalap… Nagyon szexuális.”

„Úgy látom, hogy az elveszett bőrönd még mindig nem került elő!”

„Na igen, tavaly mindenki Wednesday akart lenni az idén pedig mindenki Barbie”

– szúrtak oda kíméletlenül Majkának a kommentelők.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

(Majka/Instagram / promotions.hu nyomán)

Valódi Hírek