Itt a vége: Elengedte Tóth Gabi kezét a Fidesz?

Ezt nem láttuk jönni.

Napok óta áll a bál a magyar bulvárvilágban, miután kiderült, hogy a keresztény-konzervatív értékeket hatalmas pofával hirdető NER-énekesnő Tóth Gabi az egyik fiatal táncosával csalja a férjét.

A megcsalás lelepleződéséig Tóth a Novák Katalinhoz kötődő család.hu nevű fideszes propagandaoldalon vezetett blogot, ahol szintén a család szentségéről papolt, és arról magyarázott, hogy az őt kritizálók „keresztényüldözők”.

A NER-celebnő férje, Krausz Gábor azóta elköltözött a közösen csinosítgatott szentendrei házukból, ahová Tóth a hírek szerint már be is költöztette friss szeretőjét.

Tóth Gabi és Krausz Gábor közös gyereke a sajtóhírek szerint az apánál van, ezt szemtanúk is megerősítették, és fotó is készült róla.

A válás bejelentése óta a fél ország azt találgatja, mit lép majd a Fidesz, miután az általuk éveken keresztül épített énekesnő bohóctréfává tette az eddig hatalmas pofával előadott családpárti, keresztény-konzervatív szövegeket.

(Emlékezetes, hogy Borkai Zsoltnak és Szájer Józsefnek is elengedték a kezét, miután ország-világ előtt kiderült, hogy az általuk hirdetett elvek köszönőviszonyban sincsenek a politikusok egyéni életvitelével).

Most úgy tűnik, a Fidesz nem áll bele a házasságtörő, majd a gyermekei apját ocsmány módon megalázó énekesnő mosdatásába. Legalábbis erre utal, hogy a NER egyik hivatásos propagandistája, a Pesti Srácok műsorvezetője, Ábrahám Róbert egy Tóth Gabitól elhatárolódó videót tett közzé az oldalán.

A Blikk által kiszúrt videóban Ábrahám úgy fogalmaz:

„Tóth Gabit most nekem sajnálnom kellene? Jó viszonyban vagyunk Gabival, a férjével, Krausszal is. Nagyon sokszor kiálltam és megvédtem Gabit, amikor azért támadták, amiért a másik oldalon színészeket, énekeseket, hírességeket az égig emelnek.

De miért kellene sajnálnom, hogy egy ilyen helyzetben rajta köszörülik a nyelvüket, álszentnek nevezik és gúnyolódnak ezen a jelenségen, amikor azzal a csávóval mutatkozik pár nappal később, akivel megcsalta a férjét? Ezen mit kellene sajnálnom?

Gabinak meg kellene tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért, és nem mindig abban a kényelmes áldozati pózban mondani, hogy jaj, mindenki ellenem van, mindenki bánt. Amikor ennek volt igazságalapja, akkor mindenki, aki tehette, kiállt mellette.

De egy ilyen helyzeten nincs mit védeni, itt nem ő az áldozat, hanem a kislánya és Krausz az áldozat. Ez ennyire pofonegyszerű”

– fejtette ki Ábrahám, hozzátéve: az énekesnőnek eleve nem kellett volna feladni a rockermeggyőződését, mert azzal együtt is elhitték volna, hogy jó keresztény.

„Én akkor is elhittem volna, hogy keresztény meggyőződésű csaj, ha megmarad abban a karakterben, amiben mindenki megismerte és megszerette. (…) Joggal nevezik álszentnek, mert az.”

.

Összes friss cikkünket Tóth Gabi-témában >>ITT<< találod.

Valódi Hírek