Videóval: Molnár Áron kegyetlenül odaszúrt a luxusjachtozgató Mészáros Lőrincéknek

Talált, süllyedt.

Mint ismert, futótűzként járta be a hazai nyilvánosság valamennyi felületét a hír, hogy Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet egy új, a korábbinál jóval nagyobb és drágább luxusjachton fotózták le. Az új hajó az „Arany Rózsa (ROSE D’OR)” nevet viseli, 63 méteres, 23 százalékkal hosszabb, mint a NER korábbi jachtja, a Seagull.

Miután kirobbant a botrány, azonnal megszólalt Várkonyi Andrea is, aki nehezményezte, hogy a „privát nyaralásáról” készült fotókat nyilvánosságra hozzák. Viszont mindenkit megnyugtatott, igyekszik azért kipihenni magát. De maga Mészáros Lőrinc is közleményt adott ki az ügyben az Opus Global nevű általa tulajdonolt cég sajtóosztályán keresztül. Azt írták: a felcsúti milliárdost „közszereplőként is megilleti, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák”.

Most Molnár Áron színész is reagált a felcsúti milliárdos és szerelmének jachtos kalandjaira. Molnár egy egészen parádés videót közölt az esettel kapcsolatban Instagram-oldalán.

„Van itt pénz.. csak nem nektek..

Avagy

minek a tengerben fürödni, ha van a jachtodon 2 medence?”

– fűzte hozzá kommentárként megosztott videójához Molnár Áron.

A színész videójában feltűnik többek között Tiborcz István „Tibó” is, akivel kapcsolatban kiderült, neki kellett eladni a jet skit, hogy fizetni tudják a gyerektartást.

Videó:

(Molnár Áron/Instagram)

Valódi Hírek