Füstölt a feje Bayer Zsoltnak: Undorító stílusban nyilatkozott a Sziget Fesztivál egyik fellépőjéről

Minősíthetetlen.

Megírtuk, hogy a múlt héten megnyitotta kapuit az egyik legnagyobb hazai zenés rendezvény, a Sziget Fesztivál. A napokban több híres zenész lépett színpadra, többek között a Carson Coma.

Az együttes is frontembere, Fekete Giorgio nem mindennapi szerelésben állt a közönség elé. Rózsaszín pólóján ugyanis „A homofóbok b*zik” felirat szerepelt.

Az outfit pedig a fideszes publicistának, Bayer Zsoltnak szemet szúrt. A Fidesz-kormány egyik legnagyobb csicskása a blogjában úgy fogalmazott:

„Hát ez óriási! Fekete Giorgio – mint az összes hozzá hasonló sz*rdarab

– ismét megfejtette a valóságot. Vagyis: a homofóbok b*zik. Vagyis: ha undorodsz attól, ami számodra természetellenes, és rosszul vagy a látványuktól, akkor te valójában az vagy, amitől undorodsz.”+

Vagyis: az arachnofóbok valójában pókok, és a világon a legjobban sok-sok pókkal szeretnének összezárva lenni. Vagyis: a klausztrofóbok valójában imádnak kicsike, szűk, sötét, zárt helyeken lebzselni.

Vagyis: a xenofóbok legkedvesebb időtöltése, ha mindenféle idegen között lehetnek. Vagyis: az agorafóbiások valójában imádnak nagy tömegben jönni-menni, tömegközlekedni, hatalmas tömeg előtt szónokolni.

A feketegiorgiofóbok meg imádják ezt a hülye f*szt. Nem is olyan bonyolult a világ, igaz? „

Bayer szokásához híven nem spórolt a káromkodással a gondolatmenete kifejtése során. Szokás mondani ilyenkor: a stílus maga az ember (már, ha lehet annak nevezni az ilyen élőlényt! a szerk.).

Valódi Hírek