Újabb balhé Mészáros és Várkonyi luxusútja körül: Kiszámolták, mennyi pénzt füstölt el a gázszerelő jachtja

Nem keveset.

Folyamatosan beszámolunk Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea jachtos luxusnyaralásáról. A felcsúti multimilliárdos és kedves felesége egy Rose d’Or, azaz Arany Rózsa nevű jachttal szelte át múlt héten a Valetta és Nápoly közti közel 600 kilométeres utat, de előtte Máltáról indult, ugyanis lajtsromjele szerint ott tartják nyilván.

A hétfői utazás kiszivárgását követően megszólalt Várkonyi Andrea, aki igencsak nehezményezte, hogy az utazás során lefotózták és -videózták őket, hiszen ő magánprogramnak tekinti – a Jóisten és Orbán Viktor segedelmével meggazdagodott – Mészárossal közös utazását.

Kedden a Mészáros vezette Opus Global is kommentálta az utazást: Várkonyihoz hasonlóan magánprogramnak tekintik a cégtulajdonos oligarcha programját, így például nem nyilatkoztak arról, a gázszerelőé-e a jacht, vagy csak bérli azt.

A G7 nevű gazdasági portál más perspektívából világította meg az utazást: kiszámolták, mennyibe került a házaspár álomútja. Valettai árakkal számolva 1,25 euróba kerül egy liter gázolaj 5000 liter tankolásáig, és ez alapján 3375 eurót költhettek Mészárosék, amely – a jelenlegi euró-forint árfolyammal kalkulálva

1,3 millió forintot jelent.

Valódi Hírek