Rejtélyes segélykiáltások miatt riasztották a mentőket az egyik budapesti kerületben

Szerencsére senki sem sérült meg.

A mentők segítségét kérte egy aggódó szomszéd a hétvégén a XI. kerületben, mert arra lett figyelmes, hogy segélykiáltásokat hall a szomszédos lakásból, ahová hiába csengetett, nem nyitották ki neki az ajtót – közölte Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A mentők perceken belül kiértek a helyszínre, azonban a lakásba ők sem tudtak bejutni. Éppen a tűzoltók segítségét kérték volna a bejutás okán, amikor egy 25 év körüli, meztelen férfi nyitott ajtót.

Kiderült, semmilyen segélykiáltásról nem volt szó, a férfi pusztán kedvesével töltötte el az időt, meglehetősen hangosan. A mentők viszont megkönnyebbültek, hogy nem történt nagy baj, és azonnal el is hagyták a helyszínt – írták a beszámolóban. A szomszéd ugyanakkor már nem volt ilyen elnéző a szerelmesekkel, és komoly vitába is keveredett velük a „csendháborítás” miatt.

„(…) A mentők ugyan megkönnyebbültek, hogy nincs rájuk szükség és gyorsan elhagyták a »kárhelyet«, a jóhiszemű szomszéd már közel sem volt ilyen megértő és komoly vitába keveredett a szerelmesekkel a hangoskodás miatt. További jó egészséget és sok boldogságot kívánunk ! 🚑❤️🇭🇺 „

– írta bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat.

(Országos Mentőszolgálat/Facebook)

Valódi Hírek