Megrendítő tragédia: Összeveszett a feleségével, majd önkezével véget vetett életének egy férfi Miskolcon

Felkavaró.

Egy családi tragédia rázta meg Miskolcot pénteken: összeveszett a felségével, majd fejbe lőtte magát egy 70 éves férfi a Petőfi Sándor utcában. A rendőrséget veszekedéshez riasztották, és mivel felmerült a lőfegyver jelenléte, az akcióhoz csatlakozott a bevetési egység is.

Péntek délelőtt jelent meg egy népszerű miskolci Facebook-csoportban az a hír, miszerint Miskolcon, a Petőfi Sándor utca városfelőli oldalát teljesen lezárták és a bevetési egység kivonult a helyszínre. A bejegyzés szerint minden rendőr golyóálló mellényben volt és állítólag lövöldözés is történt a helyszínen.

Reggel nagy tempóban haladt öt szirénázó rendőrautó Diósgyőr felé. A boon.hu arról írt, hogy akkor még azt valószínűsítették, hogy családi veszekedés történhetett, miközben egy lövés is hallatszott a mentőállomás közelében. A portál információit később a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya pontosította: családi veszekedéshez riasztották a rendőröket, és mivel felmerült a lőfegyver jelenléte, csatlakozott a bevetési egység is az akcióhoz.

A helyszínről származó információk szerint egy 70 év körüli férfi összeveszett a feleségével, majd önkezével vetett véget az életének, fejbe lőtte magát – közölték. A helyszín közelében lévő óvodában a lövöldözés idején gyerekek és pedagógusok is tartózkodtak, azonban szerencsére a gyerekek semmit nem érzékeltek a történésekből. A gyerekek bent voltak az épületben, a redőnyöket lehúzták az óvónők.

(kékvillogó.hu nyomán)

Valódi Hírek