Nem csitul a vihar Opitz Barbi körül: Hirtelen eltűntek a sonkádi szupersztár oldaláról a párjával készült fotók

Sohavégetnemérős történet.

Opitz Barbi, úgy tűnik, ismét szakított párjával, Serleg Alberttel. A férfi népszerű TikToker, akivel Opitz kapcsolata eddig is viharos fordulatokat vett.

„Emlékezetes, hogy decemberben Barbi nyomtalanul eltűnt és emiatt a családja Albertet hibáztatta, hogy ő rabolta el. A rendőrség garázdaság miatt előállította a fiatal férfit”

– írta a Bors.

Meglepő módon egy ilyen súlyos bűn után is kibékültek egymással májusban, hogy aztán három hete a 24 óráig elérhető Instagram történetében Opitz újra bejelentse szakításukat. Majd pár órával később már újabb közös képet osztott meg, amelyhez magyarázatként azt fűzte:

„Nem a megfelelő személyeknek hittem Alberttel kapcsolatban”.

Opitz Barbi Instagram-oldaláról nemrég mégis eltűntek párjával közös fotói – szúrta ki a borsonline.hu. Mintha sosem léteztek volna. Csak találgatni tudunk: vajon mi történhetett? Ismét szakítottak? Vagy még tovább húzódik a „se veled, se nélküled” kapcsolatuk?

A sonkádi énekesnőről többször írtunk már. Ha valaki nem ismerné az Opitz Barbi körül az utóbbi hetekben történt eseményeket, akkor >>ITT<<, >>ITT<< és >>ITT<< olvashat róla többet.

Valódi Hírek