Áll a bál: Egy aktivista olyat tett Orbán felcsúti háza előtt, amire nincsenek szavak (+fotók)

Szimbolikusan eltemette a fiatalok jövőjét.

„Megnyitottuk a felcsúti nyári szabadegyetemet, a miniszterelnök elvtárs háza és stadionja elől. Mégpedig azzal, hogy elhelyeztünk ott egy gyermekkoporsót, amire az van írva: »A magyar fiatalság jövője«”

– írta Facebook-oldalán Keresztény Zoltán jogász, aktivista, aki, ahogy írja, tényleg

koporsót vitt szombaton a miniszterelnök házához.

Ezalatt Orbán Tusnádfürdőn szónokolt. Erről >>ITT<< írtunk.

A férfi azt is írta:

„Orbán Viktor ugyanis még fiatalemberként, Nagy Imre, 56-os mártír-miniszterelnök 1989-es újra-temetésén azt mondta, hogy a kommunisták azzal, hogy 1990 előtt Szovjet-Oroszországhoz kötötték Magyarország sorsát, elvették, eltékozolták a magyar fiatalság jövőjét. 35 éve tehát, a rendszerváltás előestéjén, a Hősök terén az egyik üres koporsóban jelképesen a magyar fiatalok jövője is ott feküdt.

Mára az ott szónokló fiatalemberből miniszterelnök elvtárs lett, mondhatni, hogy a FIDESZ Magyar Szocialista Munkáspárt örökös pártfőtitkára, aki ugyanazt tette, mint elnyomó elődjei: hozzákötötte Magyarország sorsát egy putyinista, szovjet-orosz típusú államhoz, vagy éppen a Kínai Kommunista Párthoz.

Ezért van nálunk gazdasági válság, miközben a politikai elit folyamatosan, láthatóan napról-napra csak hízik. Ezért nagy az infláció, ezért ér egyre kevesebbet a fizetés és ezért rossz az egészségügy vagy az oktatás.

Most nem a szovjet csapatok állomásoznak nálunk, mint 1989-ben, hanem Putyin befolyásoló ügynökei, akik a háttérből vagy éppen nyilvánosan szítják a gyűlöletet a magyar közéletben és a politikában.

Most ellenük kell felvenni a küzdelmet! Mert, így koporsóban marad a „magyar fiatalság jövője.”

A közös jövőnk.

Ahhoz pedig, hogy ez ne történhessen meg, most nem szabad úgy megalkudnunk a hatalommal, mint 1989-ben. Most a teljes, uralkodó politikai elitet kell csatába hívnunk, ha azt akarjuk, hogy társadalmi béke legyen és Magyarország végre győzzön.

Ehhez újult erővel sokunknak részt kell vennünk a közéletben és a politikában. Ha a magyarok végre békét kötnek egymással akkor, és csakis akkor: sikerülhet.

A kérdés, hogy készen állunk-e erre a feladatra? Én hiszek benne.”

A 444 azt írta, hogy a helyszínen hamar megjelent a rendőrség és átkutatták Keresztény autóját. Az aktivista azt mondta, közölték vele, hogy mivel nem volt hajlandó rendőri felszólításra elvinni a koporsót,

gyülekezési joggal való visszaélés miatt indul ellene eljárás.

Valódi Hírek