Mi történt? Kocogás közben, teljesen váratlanul ölték meg Putyin egyik kulcsemberét

Több lövéssel végeztek vele.

Lelőtték az orosz haditengerészet egyik kapitányát, miután egy bérgyilkos egy népszerű fitneszalkalmazás segítségével a nyomára talált – írta a thesun.co.uk kedden.

A 42 éves Sztanyiszlav Rzsitszkij Krasznodar városában kocogott, amikor hétfőn reggel halálos lövés érte. Az orosz nyomozók Ukrajnát okolják, szerintük Rzsitszkij ellen felbéreltek valaki.

A haditengerész nyitva hagyta a Strava oldalát, így a nyilvánosság is nyomon követhette az útvonalát, amelyet gyakran választott kocogásra.

A hatóság szerint a bérgyilkos is tanulmányozhatta az útvonalat, így könnyen nyomára akadt a volt kapitánynak, akire többször tüzelt.

Rzsitszkijt a hátán és a mellkasán sérült meg, összesen hét golyó érte, amelyeket egy Makarov pisztolyból lőttek ki.

A helyszínen életét vesztette.

Az ukrán hírszerzés megerősítette a történteket, ugyanakkor tagadják, hogy közük van a kapitány halálához.

(Ukraine Front Lines/Twitter)

Mellesleg a park az esőzések miatt éppen üres volt, így szemtanúk sincsenek, akik részletekkel szolgálhatnának a támadásról.

Kirilo Budanov, az ukrán hírszerzés vezetője közölte, tudják, hogy az incidens gyökereit Oroszországban kell keresni, ahol az Ukrajna elleni háborúval kapcsolatos belső tiltakozás fokozódik.

Mellesleg a kapitány lelövése azt sugallja, hogy Ukrajnából rendelték el a támadást, hiszen Rzsitszkij a gyanú szerint annak a tengeralattjárónak a kapitánya volt, amely rakétát lőtt Vinnicja városára, ezzel pedig

27 civil, köztük 3 gyermek halálát okozták.

Az információk szerint Vlagyimir Putyin egy tábornokát is elveszítette a napokban egy, az Azovi-tengeren végrehajtott csapásban.

Valódi Hírek