Most érkezett: Ujhelyi István közössége egy befolyásos nemzetközi szervezet tagja lett

Fontos visszaigazolás ez a támogatóknak és a követőknek.

Az Esély Közösség komoly mérföldkőhöz érkezett: a brüsszeli székhelyű

Solidar legutóbbi közgyűlésén teljesjogú taggá fogadta

az Ujhelyi István által alapított szervezetet. A hírt a EP-képviselő osztotta meg csütörtökön a közösségi oldalán.

Mint mondta:

„Az Esély Közösség fontos és értékes otthonra lelt Európában. Alig néhány hónappal a megalakulásunk után máris az egyik legfontosabb civilszervezeti háló teljes jogú tagjai lettünk. Ez több mint elismerés, ez fontos visszaigazolás”

A Solidar nemzetközi szervezetét még 1948-ban alapították a munkavállalók jogainak védelmére, valamint a szociális igazságosság minél hatékonyabb képviseletére. A szervezet elkötelezett a társadalmi kirekesztés és szegénység elleni küzdelemben, továbbá a munkavállalók és a szociális jogok védelmében – ismertette Ujhelyi István.

Megosztotta: az Esély Közösségnek már több mint 22 ezer feliratkozott támogatója és követője van.

„Fontos, hogy továbbra sem kívánunk párttá alakulni, de a hazai és európai közéletben igenis aktív és alakító szerepet vállalunk. Ebben a Solidar hálózat teljes jogú tagsága egy fontos állomás”

– hangsúlyozta az EP-képviselő.

Hozzátette, hogy a közösség mindenki előtt nyitva áll.

„A NER rendszere a kiváltságokra és a kiváltságosokra épült. Nevében ugyan nemzeti, de tetteiben kirekesztő, elitista és végtelenül korrupt. Valljuk, hogy a mostani politikai rendszer nem a közös haza, hanem pusztán egy szűk csoport érdekeit szolgálja, ezért minden lehetséges társadalmi eszközzel ellen kell tartani a törekvéseinek.

Az Esély Közösség ugyanakkor nem szekértáborokban, hanem közös hazában, a nemzet politikai újraegyesítésében gondolkodik közösen megalkotott nemzeti minimumok alapján.

A NER nem egyenlő Magyarországgal!

A NER haszonélvezői nem egyenlőek a magyar nemzettel! Magyarországnak egy új esélyre van szüksége, amit előbb vagy utóbb, de bizonyosan meg is fog kapni. Mert minden rendszer megbukik egyszer”

– fogalmazott Ujhelyi.

(Ujhelyi István dr./Facebook)

Valódi Hírek