Veszélyben Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna munkája? A TV2 hatalmas arculatfrissítést tervez

Folyamatosan zajlanak a meghallgatások.

Frissítést, fiatalítást tervez a TV2, így napok óta válogatásokat tartanak, sőt, a vezető arcokat is lecserélhetik – értesült a blikk.hu pénteken.

Az információik szerint változások lesznek a csatorna népszerű, Dancing with the Stars című táncos műsorában is. Így felmerült a kérdés, hogy vajon Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is

búcsút int-e a vetélkedő műsorvezetői posztjának.

Az új évadot egyébként új producerek készítik, a cserét pedig nem feltétlen elégedetlenség okozza, hanem szimplán nem akarják agyonhasználni a már ismert arcokat, így például Stohlt sem – mondta az egyik informátor.

Hozzátette, hogy a színész rengeteget dolgozik: színházakban, filmek és sorozatok forgatásán tölti az idejének jelentős részét. Emellett van egy pár hónapos kislánya, felesége pedig biztosan szeretné, hogy Stohlt ne csak a képernyőn lássa a pici.

Ráadásul a Dancing with the Stars nagyon jó lehetőség, hogy bemutassanak egy-egy új személyt – fogalmazott a bennfentes.

A hírportál kereste a műsorvezetőket: Ramóna éppen nyaral, de annyit elárult, hogy nincs információja a változásokról.

Stohlnak pedig elő-műsorvezetői szerződése van év végéig. Ezenfelül a műsorok kiosztásáról a TV2 dönt – fűzte hozzá a színész menedzsere.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta:

a csatorna rendszeresen keresi az új arcokat,

a héten is zajlott a casting, hiszen rövidesen új forgatások indulnak, így szükség van közreműködőkre, műsorvezetőkre, valamint zsűritagokra is.

Valódi Hírek