Mire készülnek Orbánék? Indul a háborús uszítás, ellepik az országot a legújabb óriásplakátjaik

Nem volt még elég.

Oroszország Ukrajna ellen indított háborújának kitörése óta szajkózza a kormány, hogy az „ellenzék belesodorná Magyarországot a háborúba”, és hogy ettől csak a „békepárti” álláspontot képviselő Orbán Viktor miniszterelnök védhet meg mindannyiunkat.

Megírtuk, hogy Hollik István, a kormánypárt kommunikációs igazgatója május végén jelentette be, hogy „figyelemfelhívó” kampányt indítanak, hogy az emberek megtudhassák, „milyen veszélyekkel jár a háborúpárti (?) álláspont”.

Kiderült, hogy a Megafon elnevezésű kormányzati propagandafelület például a legtöbbet költi egész Európában a „háborúpártizós” reklámokra, amelyekben azt állítják az ellenézki szereplőkről, hogy belesodornák a háborúba Magyarországot.

Most pedig – ha mindez nem lenne elég – újra rákapcsolt a kormányzat, mert feltehetően bizonytalanná váltak abban, hogy átment az „üzenet„. Újfent az utcákat lepik el a kormányzati üzenetek. A hvg fotósa megörökítette a legújabb gyöngyszemet:

Pofonegyszerű az ábra. Fent felirat: HÁBORÚPÁRTIAK. Lent a legismertebb ellenzéki szereplők: Karácsony Gergely, Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Márki-Zay Péter, és persze az elmaradhatatlan Gyurcsány Ferenc.

Felhívták a figyelmet a plakátok apróbetűs részére, amelyért a Kövess minket 2022 Kft. a felel. Ez az Orbán-kormányt hűen támogató Civil Összefogás Fórum (CÖF)-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) egyik vállalkozása, amelyet még a 2022-es választás megtámogatására hoztak létre. Ők találták ki például a „STOP Gyurcsány, STOP Karácsony”-plakátot is.

Kapcsolódó:

https://nyugatifeny.hu/2023/05/26/hollik-istvan-bejelentette-az-orban-part-legujabb-nagy-dobasat-ujra-remisztgetni-fogjak-az-utcan-az-embereket

Valódi Hírek