Kormányközeli megmondóemberek támadják gyerekei kinézete miatt a népszerű amerikai színésznőt

Vissza is szólt nekik keményen.

Gyerekei kinézetével támadják Megan Foxot. Az amerikai színésznő egyik fia lányos ruhákat hordott, a másik kettőnek pedig hosszú a haja. A lavinát az amerikai republikánus politikus, Robby Starbuck indította el, aki azt írta Twitterre (bizonyíték nélkül):

„arra kényszeríti” a gyerekeit, hogy „lányruhákat viseljenek”.

A kormányközeli megmondóemberek is felháborodtak ezen. A trágárkodás koronázatlan királya, Bayer Zsolt azt írta:

„Szétrothadt ez az egész. S a rothadás bűzében a meganfox-lárvák tenyésznek. Kikelnek, falnak, szaporodnak, új »fiakat« nevelnek.”

Kötter Tamás, jobboldali író pedig a következő véleményen van:

„Filmsztár aki a testéből él és az is akar maradni; ezért inkább másokat áldoz fel a woke oltárán. És ami a legszomorúbb ebben a kafkai helyzetben, hogy nincs egy ember, egy hivatal vagy bármi más, aki kimentené a gyerekeket.”

Fox azonban nem hagyta magát, elég keményen odapörkölt a „kritikusoknak”:

„Heló, Robby, Starbuck. Nem nagyon akarok figyelmet szentelni neked, mert nyilvánvalóan csak erre vágysz. De hadd tanítsak neked valamit…

Függetlenül attól, hogy milyen kétségbeesetten keresed folyamatosan a vagyont, a hatalmat, a sikert és hírnevet, soha ne használd mások gyerekeit eszközként, vagy szociális valutaként. Főleg akkor nem, ha káros vagy hibás az érvelésed.

Az univerzum rossz oldalára helyez az, hogy a gyerekeim genderidentitását használod fel arra, hogy figyelmet irányíts a politikai kampányodra.

Engem már sokszor küldtek máglyára olyan magabiztossági problémáktól szenvedő, nárcisztikus, impotens kis férfiak, mint te. És mégis itt vagyok még.

Rossz boszorkánnyal b*szakodtál.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés

(rtl.hu nyomán)

Valódi Hírek