Itt a videó: Brutálisan felkérdezték Rogán Antal emberét, aki gennyesre kereste magát a Fidesz-propagandával

Nem tudott elmenekülni.

Már nincs is ember az országban, aki ne találkozott volna a mintegy 13 éve regnáló kormányzat politikai üzeneteivel, kampányaival. A 444.hu arra hívta fel a figyelmet, hogy ugyan ezeket a kormányzati „üzeneteket” már mindenki kívülről fújja, mégis a kampányokat gyártó cégek tulajdonosáról, Balásy Gyuláról eddig pusztán csak egy darab kép volt megtalálható az interneten.

Balásy Rogán Antal mellett a legnagyobb szerepet vállalta többek között a „Stop Soros”, az „Állítsuk meg Brüsszelt!”, „A szankciók tönkretesznek minket”, vagy a „Magyarország előre megy, nem hátra” kampányokban, de egyebek mellett a menekültek elleni hergelés is az ő nevéhez köthető.

Megjegyezték: Balásy pedig meglehetősen szépen keresett a propaganda terjesztésével, ugyanis az állami kommunikációval foglalkozó cégeinek

44 milliárd forintos adózott nyeresége volt 2016 óta.

Csak a 2022-es évben mintegy 10 milliárd forint hasznot termeltek neki a Balásy-vállalkozások, a New Land Media és a Lounge Design.

De Balásy Gyulának rendezvényszervező cégei is vannak, amelyek sorra kapják az állami megrendeléseket: a Lounge Eventből és a Visual Europe-ból tavaly több mint 12 milliárdos osztalékot vettek ki.

Most viszont a lap munkatársa „összefutott” vele Balatonalmádiban egy autóversenyen, amire Balásy az 1991-es Ferrari Testarossájával nevezett, ám – mint mondta – ez sajnos elromlott, ezért kénytelen volt a 30 éves Lamborghini Diablójával elindulni a versenyen.

A 444 stábjának a rajt előtt sikerült elkapnia a „marketingszakembert”.

Videó:

https://www.youtube.com/watch?v=CACSLI4_V5E&t=21s

Valódi Hírek