Újabb méretes mutyit szúrt ki Hadházy Ákos: Így seftelnek vidéken az EU-s pénzekkel a Fidesz-közeli vállalkozók (+fotók)

Elképesztő.

Elkészült az „építőipari gyümölcsfeldolgozós” gyűjtemény – tudatta Facebook-oldalán Hadházy Ákos független képviselő. A politikus bejegyzésében arról írt, hogy az általa említett helyszínek mindegyikében az a közös, hogy „építőipari cégek, nyertek sok százmilliót, gyümölcsfeldolgozó üzem létrehozására”, de

semmi jele annak, hogy bármilyen tevékenységet is végeznének ezeken a helyeken.

Emlékeztetett, Rogán Cecíliának is van „gyümölcsfeldolgozója” a tihanyi hegyen, „de az más tészta, ott nem az EU-s pénzért, hanem azért hívják annak, hogy a tiltott nyaraló építkezést valamennyire legalizálni lehessen”.

Hadházy Ákos posztját – amelyhez fotókat is mellékelt – alább közöljük:

„Ígértem egy »ÉPÍTŐIPARI GYÜMÖLCSFELDOLGOZÓS« gyűjteményt. Ezekben a helyszínekben az a közös, hogy

  • építőipari cégek
  • nyertek sok százmilliót
  • gyümölcsfeldolgozó üzem (pl almacsipsz gyártó, szörpgyártó) üzem létrehozására
  • de semmi jele annak, hogy bármilyen tevékenység zajlana ott
  • van olyan, amit már árulnak is, és a »kötelező három éves fenntartási időszak« után valószínűleg mindegyiknek ez lesz a sorsa, vagy a berendezés eladása után egyszerű üzemcsarnokként használják majd.

A helyszínek: Nyíradony (az áramvonalas, futurisztikus formával), Mezőcsát (itt már árulják a berendezést), Edelény (ami sokkal jobban hasonlít egy medencés nyaralóra), Tolna (ami akkora, hogy egy komplett konzervgyár is elférne benne), Szekszárd (éjszakai ledes hangulatfénnyel, biztosan ezt kérte Brüsszel).

Sajnos a lista egészen biztosan nem teljes

(pl Rogán Cecíliának is van »gyümölcsfeldolgozója« a tihanyi hegyen, de az más tészta, ott nem az EU-s pénzért, hanem azért hívják annak, hogy a tiltott nyaraló építkezést valamennyire legalizálni lehessen).

A kommentek közé teszem a részletekhez vezető korábbi linkeket.”

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek