Durván kiakadt a magyar énekes: Nagyon leosztotta a Suhajda Szilárd halála miatt háborgó kommentelőket

Nem kertelt. Van érintettsége.

Suhajd Szilárd hegymászó halálával kapcsolatban fejtette ki a Megasztár énekese, Torres Dániel a véleményét. Nagyon elege van a negatív kommentelőkől. Írását változtatást nélkül közöljük:

„Hegymászó család sarjaként rohadtul elegem van a »Minek ment oda?!« meg a »Felelőtlen, mert kisgyereke van!« és az »Úgy kellett neki, ő kereste a bajt!« féle kommentektől!

Annyival jobb lenne a világ, ha azok a fotellakók, akiknek gőzük nincs erről az egészről, mondjuk elkezdenének némi emberséget mutatni és tisztelettel viseltetni egy élsportolónk iránt, gondolva arra is, hogy

naponta milliók kockáztatják napi szinten az életüket

más hivatásokból kifolyólag, kisgyerekesen és nagycsaládosan IS, és mondjuk csendben maradnának…”

Suhajdát szombaton már hiába kereste a mentőcsapat, sajnos nem találták meg. A hegymászó a Mount Everestet szerette volna megmászni, ez lett volna karrierjének a csúcsa, viszont olyan sokáig volt oxigénpalack nélkül, hogy nem bírta ki a szervezete az extrém körülményeket. 40 éves volt.

Vasárnap Erőss Zsolt hegymászó (10 évvel ezelőtt halt meg hegymászás közben) özvegye is felszólalt a témában. Sterczer Hilda szerint a hegymászó igazán el.

„Mi itt élünk, vagy inkább mindennap meghalunk?”

– tette fel a kérdést arra vonatkozóan, hogy többek szerint Suhajda felelőtlenül ment hegyet mászni. A teljes írást >>ITT<< tudod elolvasni.

Valódi Hírek