Fegyveresek törték rá az ajtót a népszerű videósra: Röhejes ügy miatt került „bajba”

Izgalmasan indult a napja.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fegyveres nyomozói tartottak házkutatást Radics Peti, ismert Youtube-sztárnál, aki a történtekről a Facebookon írt részletesen.

„Életem egyik legemlékezetesebb napja a mai! Történt ma, hogy fegyveres erők (NAV) hatoltak be az otthonomba, házkutatási paranccsal.

Feltartott kéz etc. Mint kiderült, a nyomozás oka egy szinkron paródia.

Nevezetesen: Süsü az alkoholista sárkány (By:. Peti)Meg kellett volna semmisítenem a nyers eredeti videófájlokat, csak hát mivel egy 2016-os videóról beszélünk, az eredeti anyag már valahol az éterben tartózkodik malackával.

Mi a tanulság? Ne csinálj Süsü a sárkány paródiát, mert később fegyveres erők hatolhatnak be hozzád! Megjegyzem furcsa az eljárás, meglepne ha a Warner Bros a Joker miatt rám küldte volna a hatóságokat, vagy bármelyik másik forgalmazó az egyéb szinkron videóim miatt.

Méltányos felhasználás. Az ami kint működik, itthon nem. Itthon nem emailt küldenek, hanem fegyveres erőket. Ejj Süsü, pedig úgy szerettelek!

Egyébként miután felmérte a helyzetet a nyomozó és a fegyveres úriemberek is felfogták, hogy mi miatt kellett jönniük, már ők is röhögtek ezen az egészen. Magyarország szeretlek!

Radics még kommentben hozzátette:

„Hozzáteszem, az MTVA érezte szükségét az azonnali intézkedésnek! A sitten nagyon vicces lenne a rabtársakkal megbeszélni, hogy ki mi miatt csücsül. Józsi drogbirtoklás, Feri emberölés, Peti a Süsü a sárkány paródia miatt.”

Íme az ominózus videó: